script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

«Покинь, якщо кохаєш» з Блейк Лайвлі та інші 6 прем’єр, які цього серпня покажуть у кіно

Стиль жизни
01.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Від документалістики до екранізацій культових романів
ПОДЕЛИТЬСЯ

У серпні на широких екранах пройдуть покази нових стрічок у різноманітних жанрах. Так, Блейк Лайвлі перевтілиться в героїню культового роману Коллін Гувер «Покинь, якщо кохаєш», а українська студія Film UA представить фільм, присвячений легенді попсцени Назарію Яремчуку. Про ці та інші картини розповідає редакція L’Officiel Online у добірці фільмів, прем’єра яких відбудеться в кіно вже цього місяця.  

«Покинь, якщо кохаєш»

8 серпня

У фільмі «Покинь, якщо кохаєш» Блейк Лайвлі зіграє Лілі Блум — жінку, яка з дитинства спостерігала за домашнім насиллям всередині родини. Аби почати життя спочатку, героїня переїжджає до Бостона, де знайомиться з нейрохірургом на ім’я Райл. Згодом його поведінка починає нагадувати Лілі власного батька, тому перед нею з’являється вибір — залишатися в нещасливих стосунках чи розірвати це коло.

«Яремчук: незрівнянний світ краси»

8 серпня

Фільм «Яремчук: Незрівнянний світ краси» розповість про життя, творчість та шлях до міжнародної слави співака, найбільш відомого за піснею «Червона Рута». У стрічці з’являться сцени, присвячені його дружбі з композитором Володимиром Івасюком, закордонним гастролям, перемозі на конкурсі «Пісня-71» та іншим видатним досягненням Назарія Яремчука.

«Лазня диявола»

8 серпня

У центрі сюжету фільму лавреата Берлінале за кращу операторську роботу — дівчина з бідної родини, яка виходить заміж та оселяється в віддаленому будинку її обранця посеред густого лісу. Світ чоловіка для неї геть чужий, а мрія стати матір’ю виявляється нездійсненним тягарем. З кожним днем важкої рутини та марних сподівань вона все більше закривається в собі, допоки не опиняється на темному шляху, що веде до злих думок та, можливо, і дій.

«Ніч на 12-те»

15 серпня

У французькому трилері «Ніч на 12-те» детектив Йоган розслідуватиме вбивство 21-річної дівчини. Не знаходячи відповіді на свої питання, герой стає одержимим кримінальною справою, яка вже повністю захопила його життя.

«Кліпни двічі»

22 серпня

«Кліпни двічі» — майбутній режисерський дебют акторки Зої Кравіц. Головну роль у фільмі зіграє Ченнінґ Татум, який за сюжетом стрічки виконає роль мільярдера в сфері технологій Слейтера Кінґа. На одній з вечірок він познайомиться з милою офіціанткою (Наомі Акі), якій доведеться розкрити всю правду про головного героя, аби вижити самій.

 

«Ціле життя»

22 серпня

У серпні в українських кінотеатрах пройде прем’єра австрійського фільму «Ціле життя» за однойменним романом Роберта Зіталера, перекладеного 40 мовами. Фільм присвячений любові в житті, яка супроводжує нас з першого подиху до останнього. Дія картини відбувається в XX столітті, коли осиротілий герой Андреас намагатиметься знайти промінь світла, які б події не випадали на його долю.

«Мирні люди»

29 серпня

У кадрах фільму  «Мирні люди» немає ні головних героїв, ні сюжетної лінії, ні бойових дій: режисерка Оксана Карпович зосередилася на спостереженні за тим, що принесли і продовжують приносити російські війська в Україну. Робота над стрічкою, прем’єра якої пройшла в рамках 74-го Берлінського кінофестивалю, тривала близько двох років.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).