script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

«Природність надихає світ!» Нова колекція PANDORA ESSENCE

Новини
05.08.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Природа – найкращий творець. Вона оточила нас красою своїх творінь, тим самим давши змогу надихатися та створювати щось особливе та неповторне. Саме тому природні мотиви завжди будуть близькі людям та будуть доречними в будь-якому людському витворі. Коли ми втомлені від сучасної буденності та хаотичності, ми завжди можемо звернутися до чогось більш спокійного, лаконічного та натурального.

Ювелірний бренд Pandora відкриває нову главу, презентуючи світові колекцію PANDORA ESSENCE. Органічна та водночас смілива простота ювелірних прикрас є віддзеркаленням витонченості кожної з нас. Довершена простота ліній і форм, сяйво металів та перлин дає змогу легко комбінувати вироби між собою, відкриваючи необмежений світ стилізації. Підтримуючи актуальні тренди, бренд Pandora презентує свіжий погляд на сучасний мінімалізм.

Дизайну прикрас колекції PANDORA ESSENCE властива матеріальність та взаємна гармонія матеріалів: прохолодний блиск стерлінгового срібла, тепло 14-каратного золота, краса і блиск оброблених прісноводних культивованих перлів, особлива недосконала краса перлин у формі бароко. Завдяки всьому цьому створюються витончена простота, що додається до концепції плинності та індивідуальності колекції прикрас з їх унікальними формами. Дизайн ювелірних виробів ніби повторює неспішну течію води або ніжній візерунок піску.

Нова колекція PANDORA ESSENCE вже представлена в магазинах бренду та на e-pandora.ua

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).