script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Tradwife: чому всі обговорюють Ballerina Farm і до чого тут майбутній фільм з Енн Гетевей

Стиль жизни
02.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ідеальне життя чи сюрреалістична картинка?
ПОДЕЛИТЬСЯ

На хвилі гучних дискусій, яке викликало інтерв’ю TikTok-блогерки Ballerina Farm, стало відомо про новий фільм за участі Енн Гетевей, присвячений «ідеальним» дружинам. Майбутня стрічка екранізує американський роман Yesteryear, у якому користувачі Мережі знаходять схожості з життям інфлюенсерки: успішний чоловік, багатодітна родина та ферма. 

Про Ballerina Farm

На акаунт Ballerina Farm у TikTok підписані більше дев’яти мільйонів користувачів. На своїй сторінці американка на ім’я Ханна Нілман публікує ролики, присвячені материнству та життю на фермі. На них дівчина доїть корів, готує сири чи власноруч випікає хліб разом з дітьми. Зі своїм майбутнім чоловіком, спадкоємцем п’яти комерційних авіаліній, дівчина познайомилася під час навчання в Джульярдській школі — одному з найвпливовіших закладів Нью-Йорка в сфері музики та мистецтва. Тоді Ханна мріяла стати балериною, проте Деніел вмовив її залишити танці та присвятити себе родині.

Вихід інтерв’ю в виданні The Sunday Times залишив плями на ідеальній картинці, яку пара так активно транслювала на своїх сторінках у соціальних мережах. Звідси користувачі дізналися, що замість омріяної поїздки в Грецію на своє день народження Ханна отримала фартух для збору яєць, а єдиним випадком, коли жінка змогла скористатися епідуральною анастезією, було в той час, як Деніел не зміг бути присутнім на пологах.

Розвінчився й міф про те, що пара веде своє господарство самостійно. На фермі в Ханни та Деніела працюють три штатні фермери, ще 30 людей допомагають на складі та більше 10 — на офісі. Є в пари й креативний директор, який формує успішну картинку їх бізнесу.  

Нині Ханна продовжує публікувати властиві для свого TikTok ролики, а резонанс, який викликало її інтерв’ю, вона прокоментувала так: «Коли ми створювали нашу ферму, я була захоплена красою того, як навчитися готувати їжу з нуля. Це світ, який ми створили, і я не можу любити його більше».

Про фільм Yesteryear

Yesteryear — книга американської письменниці Каро Клер Берк. Роман розповідає про ідеальну дружину та її традиційну родину. Головна героїня Наталі разом з красенем-чоловіком проживають на фермі, де виховують своїх шести дітей, кожен з яких чудовіше за попереднього. Жінка веде сторінки в соціальних мережах, ділиться рецептами та вирощує закваску для хліба разом з користувачами Instagram.

Одного дня Наталі прокинеться та не впізнає свою реальність. Замість розкішної кухні її чекатимуть потріскані меблі, світло від недогорілих свічок та неохайні діти, один з яких повідомить їй, що за вікном — 1805-й рік. А це означає, що вона має самостійно рубити дрова, аби опалити квартиру, та прати білизну, ледь не стираючи руки до крові.

Головну роль у стрічці Yesteryear зіграє Енн Гетевей. Вона ж виступить і продюсеркою майбутнього фільму. Права на екранізацію романа виграла студія Amazon, запропонувавши $ 450 000. Інші подробиці картини поки залишаються в таємниці, як і те, чи буде Енн Гетевей готувати на екрані домашню кока-колу, пластівці чи сонцезахисний крем.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).