script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Стрітстайл натхнення: що носять гості Тижня моди в Копенгагені

Тижні Моди
09.08.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Жодних заборон у стильових рішеннях
ПОДЕЛИТЬСЯ

Тиждень моди в Копенгагені сезону весна-літо 2025, що добігає кінця сьогодні, 9 серпня, протягом кількох днів привітно зустрічав модниць з усього світу. Цього сезону гості й жителі данської столиці змінили свій традиційний скандинавський мінімалізм на яскраві колірні акценти, вибухи фактур і стилів. Під’їжджаючи на покази на велосипедах, вони демонстрували інтерпретації спорт-шику, офісної й ковбойських естетик, «канадського костюма», а ще часто носили вигадливі протисонцеві окуляри. А також не забували про позачасові тренчі, адже в Копенгагені вже доволі прохолодно.

Провідні тренди серед зірок стрітстайлу на Тижні моди до того ж включали звернення до леопардового принту, який ми без сумнівів частіше бачитимемо прийдешньої зими та осені. Не обійшлося без трендової «оголеності»: модниці носили мікробра, прозорі сукні й спідниці. Їхні ансамблі також стали нагадуванням: аксесуари для волосся, як-от банти й масивні гумки scrunchie, залишаються на піку слави, як і тренд на прикрашення сумок численними брелоками.

Формуєте свій список модних бажань на наступний сезон? Нижче L’Officiel Online зібрав найзнаковіші образи Тижня моди в Копенгагені, які стануть натхненням. 

Читайте також: Привіт із 90-х: великі гумки scrunchie для волосся — найнесподіваніший тренд літа

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).