script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Що всередині: оновлений бутик Tiffany & Co. в Лондоні з діджитал-краєвидами королівського парку Сент-Джеймс

Стиль жизни
09.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нова ювелірна точка на Оксфорд-стріт
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Лондоні відкрився оновлений бутик Tiffany & Co., розташований в універмазі Selfridges, історія якого бере початок з 1908 року. Що всередині простору бренду, на честь якого цього тижня торговий центр «пофарбували» в культовий відтінок ювелірного Дому, розповідає редакція L’Officiel Online.

Площа оновленого бутику Tiffany & Co. складає понад 350 метрів квадратних. Відтепер його вигляд продовжує вишукану концепцію дизайну, нещодавно впроваджену американським архітектором Пітером Маріно в просторі на П’ятому авеню в Нью-Йорку.

У бутику бренда в Selfridges розташувався масштабний екран, на якому з’являються казкові анімовані пейзажі королівського парку Сент-Джеймс. Зображення для нього, які будуть змінюватися залежно від пори року, створила художниця Ненсі Лоренц.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Tiffany & Co. (@tiffanyandco)

У головному залі відвідувачі зможуть побачити скляну інсталяцію, що нагадує культовий діамант Тіффані. Авторство такої роботи належить лондонському художнику Джейсону Брюггу, чиї інтерактивні творіння розташовуються в музеях та галереях по всьому світу. Водночас данину поваги історії ювелірного Дому віддають нові вітрини, які відсилають до декоратора Джині Мура, який створив дизайн для близько 5000 вітрин Tiffany & Co.

У магазині на Оксфорд-стріт вже представлені такі знакові лінійки, як Lock by Tiffany, HardWear by Tiffany, T by Tiffany і Knot by Tiffany, а також високі ювелірні вироби з діамантами та дорогоцінним камінням.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).