script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

П’ятничний плейлист: 7 кліпів Мадонни з найбільшою кількістю переглядів

ПОДЕЛИТЬСЯ
На одному з них — майже мільярд
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сьогодні, 16 серпня, легендарна виконавиця сучасності Мадонна святкує свій день народження. За свою музичну кар’єру знаменитість представила світові 14 студійних альбомів, до яких входили такі хіти, як 4 Minutes, Vogue, Like A Virgin та безліч інших. Загалом на рахунку співачки — сім «Греммі» та два «Золотих Глобуса», а ще — 20 рекордів Гіннеса, пов’язаних з видатними музичними досягненнями.

На честь дня народження Мадонни ми зібрали сім кліпів знаменитості з найбільшою кількістю переглядів на YouTube. Перший з них — музичний ролик на трек La Isla Bonita, гучний хіт 80-х років. На YouTube кліп зібрав майже мільярд переглядів, ставши найуспішнішою відеороботою в кар’єрі Мадонни.

На другому місці — кліп Hung Up, натхненний Джоном Траволтою та його фільмографією. Трійку лідерів закриває сміливий ролик B*tch I'm Madonna, що зібрав 364 мільйони переглядів. Ці та інші кліпи дивіться в п’ятничному плейлисті L’Officiel Online.

La Isla Bonita

931 мільйон переглядів

Hung Up

490 мільйонів переглядів

Bitch I'm Madonna

364 мільйони переглядів

Like A Player

306 мільйонів переглядів

Papa Don't Preach

225 мільйони переглядів

4 Minutes

219 мільйонів переглядів

Frozen

232 мільйони переглядів

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).