script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Що всередині: новий бутик Balenciaga, який нагадує покинутий будівельний майданчик

ПОДЕЛИТЬСЯ
У Сан-Паулу, Бразилія
ПОДЕЛИТЬСЯ

Balenciaga відкрили новий бутик в одному з торгових центрів Сан-Паулу. Дизайн магазину відтворює Raw Architecture, дизайнерську течію, актуальну вже протягом не одного року. Що всередині бразильського бутику Balenciaga, площею понад 300 метрів квадратних, розповідає редакція L’Officiel Online.

У звичному для себе стилі Balenciaga відмовляються від дизайнерських рішень, властивих люксовим бутикам. Натомість бренд втілює в життя сміливі інтер’єрні акценти, де золото та мармур змінюється необробленим бетоном, металом та тротуарною плиткою.

Частина декоративних та функціональних елементів були залишені від минулих власників. Для Balenciaga це стало можливістю зменшити кількість сировини, необхідної для дизайну простору, та продемонструвати свою прихильність до сталого розвитку.

У новому бутику бренду розташуються сезонні колекції жіночих та чоловічих ready-to-wear лінійок, аксесуари, а також ювелірні вироби. Для Balenciaga простір став уже третім у Бразилії, один з них також розташовується в Сан-Паулу, інший – у Ріо-де-Жанейро.

Раніше бренд вже впроваджував стиль Raw Architecture у своїх закордонних бутиках. Для простору в Токіо, фасад якого повністю обрамлений склом, Balenciaga обрали бетоні стіни та декор з матової сталі.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).