script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Born in Ukraine: 4 українські фешн-бренди, які доповнять ваш гардероб

Тренды
22.08.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Серпнева добірка L’Officiel Online
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сьогодні редакція ділиться новою частиною щомісячної рубрики Born in Ukraine, яка має на меті підтримувати українські бренди. Розповідаючи про якісні продукти, ми підкреслюємо силу місцевого бізнесу, який попри загрози, підтримує економіку країни та розвиває різноманітні її сфери.

У нашій добірці – чотири модні бренди, образи від яких вдало доповнять ваш гардероб в літній та майбутній осінній сезон.

Khrystyna Rachytska

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Заснований у 2016 році, український бренд етновбрання Khrystyna Rachytska пропонує унікальні вироби ручної роботи та прагне донести знахідки українського мистецтва до широкого кола глядачів через вбрання та вишивку. Показати, що український національний одяг є невичерпним джерелом творчості. Це любов, традиція, духовність роду та приналежність до нього.

Увага до деталей, висока якість виробів привертають увагу пошановувачів глибоких змістів та цінностей.

Ексклюзивна колекція червоного вбрання бренду Khrystyna Rachytska, створена спеціально до Дня незалежності, символізує життя, яке є в кожному з нас, яке ми бережемо та цінуємо. Обраний червоний колір, як символ любові та вогню, привертає увагу не лише до одягу, а дозволяє задуматися про ціну життя, яку Україна сплачує за збереження свого роду та спадщини. Вбрання — не просто одяг, а синтез незламного духу, любові та приналежності до нації в сучасному баченні світових тенденцій.

HINKELMAN

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український бренд жіночих аксесуарів для талії HINKELMAN було створено у 2020 році. В асортименті бренду — аксесуари з італійських матеріалів, які розставляють правильні акценти та створюють стильний образ.

«Перше що приваблює — це силует, а співвідношення талії до стегон змушує обертатися, адже «світ обертається навколо талії. Наша місія надихати жінок на створення незабутніх, стильних образів Х-силуету з баскою HINKELMAN, даруючи їм відчуття елегантної сексуальності, жіночності, впевненості у собі та вишуканості.

Ми б хотіли привернути увагу до найпривабливішої частини жіночого тіла — талії, популяризувати поясні аксесуари, щоб кожна дівчина закохалася у свою фігуру з баскою і щоб незабутніх образів Х силуету на планеті стало більше», — розповідають редакції в HINKELMAN.

«Птаха»

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Кожна українка повинна мати у шафі хоча б одну вишиванку, а ще краще — кілька. Адже речі, оздоблені вишивкою, — чудовий вибір для базового гардеробу. Цю думку вже не перший рік успішно доводить команда бренду «Птаха», яка створює вишуканий повсякденний жіночий одяг в етностилі.

Дизайнери «Птахи» ретельно досліджують давні орнаменти з різних куточків України, творчо їх переосмислюють та органічно поєднують із сучасними трендами. Завдяки цьому їхні сукні, блузи і топи з натуральних тканин, прикрашені стильними вишитими елементами, доречні в офісі, на вечірці, прогулянці чи на урочистому святкуванні.

Brodskaya Design

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

У 2005 році на модній мапі Києва з'явилося особливе ательє, де поєдналися талант і мрія молодої художниці-модельєрки Анни Бродської. Це було місце, де кожен стібок перетворювався на витвір мистецтва, де Анна втілювала в життя унікальні дизайнерські рішення.

Головною перевагою бренду є власне виробництво. Це допомагає зберігати високу якість матеріалів та пошиття, що особливо цінують клієнти Brodskaya Design понад 10 років.

За необхідності моделі можна легко підлаштувати під параметри навіть онлайн: це особливо зручно для тих, хто зараз перебуває за межами України. Brodskaya Design робить акцент на преміум якості, але водночас прагне, щоб ціни залишалися доступними для широкої аудиторії.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).