script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Skims х Charli XCX та інші рекламні кампанії серпня, які ви могли пропустити

Съемка
22.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Порція натхнення
ПОДЕЛИТЬСЯ

У своїх серпневих рекламних кампаніях модні бренди нагадують нам про завершення літа. Так, після відпустки Ralph Lauren повернулися в Нью-Йорк, а Chloe зібрали молоді обличчя, аби представити кінематографічне знімання fall-winter — 2024. Є серед брендів і ті, хто не готовий прощатися з теплими днями, наприклад, Skims. Ці та інші рекламні кампанії, які ви могли пропустити, редакція L’Officiel Online зібрала нижче.

Skims х Charli XCX

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Тренд на Brat Summer залишається з нами досі, і Skims лише підігрівають інтерес до нього. Головною героїнею знімання бренду виступила співачка Charli XCX, а фотографинею рекламної кампанії стала Петра Коллінз.

Versace х Channing Tatum

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ченнінг Татум став обличчям нового аромату Versace Eros Energy. У кампейні голлівудський актор уособлює грецького Бога кохання — Ероса, тримаючи в руках новий флакон парфуму та навіть стрілецький лук.

Chloe fall-winter – 2024

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Для знімання подіумної колекції дизайнерки Чемени Камали Chloe запросили молоді обличчя моди, серед яких Кайя Гербер, Ріанна Ван Ромпей, Розаліка Фукс та Діана Чіу. Рекламна кампанія бренду пронизана кінематографічним лоском та нагадує сторінки глянцю 90-х.

Ralph Lauren fall — 2024

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Літні канікули підходять до свого логічного завершення, про що нагадує нам новий кампейн Ralph Lauren, знятий у Нью-Йорку. На чорно-білих знімках моделі, які могли б замінити каст ребуту «Пліткарки», носять класичні костюми, блузи та спідниці в стилі преппі, а також дублянки з хутровим комірцем.

Bella Hadid x Orebella

Белла Гадід представила четвертий аромат власного парфумерного бренду Orebella. Ноти імбиру, кардамону та ладану в Nightcap надихнули модель на містичне знімання, де знайшлося місце не лише полярному сяйву, але й вдалій модній стилізації.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).