script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Залізна ластівка: ювелірний дім SOVA презентував другу колаборацію із The HARDKISS

Новини
23.08.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ювелірний дім SOVA презентував другу колаборацію з Юлією Саніною, фронтвумен рок-гурту The HARDKISS. У центрі колекції — ластівка як символ свободи, волелюбності та безбар’єрності як у думках, так і в діях. Юлія Саніна зазначає, ластівка — це потужність космічного масштабу в маленькому тілі пташки.

Ластівка стала натхненням з однойменного альбому рок-гурту. У колекцію ввійшли прикраси з жовтого золота — моносережки, кольє, персні, браслет, а також дві брошки, одна з них у сріблі. Аби досягти ідеальної рельєфної форми пташки, ювеліри SOVA використали техніку лазерного монтування. Кожну ластівку майстри власноруч оздоблюють технікою родіювання на кінчиках крил. 

Колаборація має благодійну мету: 5% з продажів колекції прикрас буде спрямовано до SUPERHUMANS — сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни.

“Наша попередня колаборація з SOVA була присвячена різноманітності краси жінки, рокова і ніжна, різна і така прекрасна. Ми продовжуємо тематику різноманітної краси, свободи, інклюзивності й присвячуємо колекцію тим, хто здатен подолати все і стати маяком для інших. Земна на перший погляд, але космічна у своїх мріях і сильна у намірах”, — ділиться Юлія Саніна

“Кожен наш проєкт — це глибоке дослідження теми з якою ми працюємо. Перед зйомкою кліпа наша команда зустрілась з підопічними SUPERHUMANS, аби зрозуміти проблеми, почуття і мрії суперів. Ми відразу відчули в якій колаборації у нас можуть бути спільні точки дотику. Залізна, волелюбна ластівка – саме той символ, який ідеально описує суперів. Перед режисером відео була задача підкреслити індивідуальність кожного героя, адже кліп зображує як звичайних танцівників так і суперів, які об'єдналися в одному проєкті. Без зайвих акцентів у відео показано людей, які живуть поряд з нами. І наша задача — нормалізувати їх у житті, у рекламі, у кожній медійній і не медійній сфері”, — говорить Анна Коваль, комерційна директорка SOVA. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).