script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Very demure: 7 ікон позачасового стилю — від Грейс Келлі до Кейт Міддлтон

Тренды
26.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Орієнтир вишуканості та лоску
ПОДЕЛИТЬСЯ

Very demure, very mindful! Сучасні тренди, подібно до зірок, мають властивість як яскраво сяяти, так і швидко згасати. Китом фешн-стабільності залишається позачасова класика, актуальна крізь тенденції. Сьогодні інтернет-словник доповнився словом demure, який у Мережі все частіше приписують стилю одягу чи способу життя. Орієнтир вишуканості редакція L’Officiel радить знаходити в іконах позачасової моди, чиї образи надихають на зміни в гардеробі.

Грейс Келлі

Стиль 10-ї княгині Монако Грейс Келлі відрізнявся вишуканою простотою за нормами королівського етикету. Її улюбленими аксесуарами залишалися рукавички, капелюх з широкими полями та сумка Hermes, на яку Грейс обожнювала зав’язувати шовкові хустки та знала щонайменше 20 способів їх застосування.

Одрі Гепберн

Речі Одрі Гепберн, які й досі потрапляють на аукціони, мають шалений попит серед модної публіки. Образ голлівудської акторки складно уявити без романтичних балеток, чорної водолазки чи білої сорочки, а також, звісно, маленької чорної сукні, створеної Юбером де Живанши.

Жаклін Кеннеді

Жаклін обожнювала французькі бренди, ототожнені з вишуканістю. У гардеробі Кеннеді переважали образи від Dior, Givenchy та Chanel, які перша леді доповнювала взуттям на невисокому підборі, рукавичками, намистом з перлин, капелюхом-таблеткою чи шовковою хусткою.

Керолін Бассет-Кеннеді

Модною формулою на всі випадки життя Керолін вважала темно-сині джинси та білу сорочку. Попри відсутність в образах Кеннеді традиційних королівських аксесуарів, у 90-ті її називали «американською принцесою», завдячуючи чи то її внутрішньому шарму, чи її іконічно-стриманим правилам гардероба.

Вікторія Бекхем

Трансформацію стилю Вікторії Бекхем можна вважати одним з найвдаліших серед колишніх представників поп-індустрії. Атласні сукні міді та максі витіснили латексні топи та спідниці, а класичні костюми змінили байкерські куртки та джинсові шорти. Так Вікторія Бекхем довела, що публіка здатна забути навіть найпровокаційніші образи, коли на вас чорна водолазка та брюки.

Кейт Бланшетт

На червоні доріжки чи прогулянку парком — здається, немає обставин, де недоречний брючний костюм. Кейт Бланшетт експериментує з палітрою та кроєм, відкриваючи нові грані класичних образів. Акторка нагадує нам і про інший важливий урок: повторювати луки для публічних виходів — майстерність, якої треба повчитися.

Кейт Міддлтон

Амбасадор суконь-футлярів, шерстяних пальто та жакетів Кейт Міддлтон демонструє золоті правила королівського стилю. Присутня в образах принцеси й виняткова увага до деталей — від родинних прикрас до капелюхів з об’ємними квітами.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).