script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Джена Ортега в Dior, Тейлор Рассел в архівному Chanel та інші найобговорюваніші образи з відкриття 81-го Венеційського кінофестивалю

Тренды
29.08.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Щорічно червона доріжка Венеційського кінофестивалю перетворюється на модний показ. Учора, 28 серпня, пройшло офіційне відкриття однієї з наймасштабніших в індустрії кіно подій, яку традиційно відвідали голлівудські та європейські знаменитості. Серед них — Джена Ортега, Моніка Белуччі, Кейт Бланшетт та інші селебріті, образи яких редакція L’Officiel Online зібрала нижче.

Анджеліна Джолі прибуває на острів Лідо

На венеційський острів Лідо вже прибули зіркові гості, фільми за участі яких зібрані в цьогорічній програмі фестивалю. У перший день на червоній доріжці в повному складі зібралася команда фільму «Бітлджюс 2». Для світського виходу акторка Джена Ортега обрала червону кастомізовану сукню від Dior з розшитим у вигляді серця верхом.

Джена Ортега

Моніка Белуччі та Тім Бертон

Моніка Белуччі та Тім Бертон з’явились на хіднику разом: акторка була помічена в чорній максісукні від Vivienne Westwood та кольє Hermes, а режисер дотримався дрес-коду black tie, обравши чорний смокінг. Вайнона Райдер, яка зіграє в фільмі Лідію Дітц, продовжувала готичну стилістику стрічки в спідниці максі з фатину, білій сорочці з комірцем та чорному жакеті.

Вайнона Райдер з бойфрендом Скоттом Ханом

Кейт Бланшетт

Помітили на червоній доріжці й Кейт Бланшетт. Для відкриття 81-го фестивалю знаменитість обрала вишукану сукню від Armani Privé та прикраси високого ювелірного мистецтва Louis Vuitton. Водночас французька акторка Ізабель Юппер з’явилась на доріжці в кутюрній сукні від Balenciaga, яку доповнила білими рукавичками та сонцезахисними окулярами.

Ізабель Юппер

Тейлор Рассел

За модний резонанс цього разу відповідала канадська акторка Тейлор Рассел. На відкритті вона з’явилась в ексцентричній архівній сукні Chanel, яку на подіумі сезону spring-summer — 1993 носила Клавдія Шиффер.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).