script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Скандал у моді, «вбивче» весілля й шпигуни: 5 найяскравіших серіалів вересня

ПОДЕЛИТЬСЯ
Від романтики до резонансних таємниць
ПОДЕЛИТЬСЯ

Традиційно початок осені знаменує вихід найяскравіших серіалів, адже це ідеальний час, щоб у затишку захопитися новою історією. Шпигуни МІ5, які рятують Британію, продовження «Емілі в Парижі», вбивче весілля з Ніколь Кідман і новий серіал про модну індустрію — нижче L’Officiel Online зібрав головні вересневі прем’єрі.

«Кульгаві коні» (4 вересня)

У центрі цієї відзначеної БАФТА комедійної драми —  британські шпигуни, котрі через власні помилки опинилися в «сміттєвому» відділі МІ5. Їхнім лідером виступає герой у виконанні лавреата «Оскару» Гері Олдмена. Під його очільництвом агенти намагаються «захистити Англію від зловісних сил». Згідно з синопсисом, новий четвертий сезон серіалу «відкриється вибухом бомби, яка детонує особисті таємниці, розхитуючи й без того нестабільні підвалини» відділу.

«Ідеальна пара» (5 вересня)

Зірковий акторський склад, таємниці, розслідування й занурення в життя представників «тихої розкоші» — от що обіцяє новий серіал від Netflix. У ролях — Ніколь Кідман, Ізабель Аджані та Меган Фегі («Білий лотос», «Жирний шрифт»). Зрежисувала «Ідеальну пару» лавреатка «Золотого глобуса» й «Оскару» Сюзанна Бір. Події серіалу розгорнуться на острові, де до весілля з ідеальним чоловіком із найбагатшої сім’ї місцини готується героїня, на ім'я Амелія Сакс. Проте замість розкішної події з п’ятиярусним тортом, декорацій із троянд та шампанського на гостей чекатимуть допити, адже на пляжі знаходять мертве тіло.

«Емілі в Парижі» (12 вересня)

У другій частині четвертого сезону на Емілі чекає багато відкриттів, а на глядачів — ще більше романтики, нових героїв і локацій. Улюблена американка в Парижі вирушить до Риму й Альп, тож можна очікувати на модну оду культовій акторці Одрі Гепберн та її ролям. Драма теж стане суттєвим елементом нових епізодів, адже Емілі стурбована стосунками Камілли та Габріеля. Викликає хвилювання в героїні і її нова колега — Женев'єва, — котра починає спілкуватися з Габріелем.

«Будинок» (La Maison, 20 вересня)

Будьте готові, поціновувачі моди, Apple TV+ презентує новий фешн-серіал. Його історія бере початок із вигаданим модним домом LEDU та його знаменитим дизайнером Вінсентом Леду. Коли останній потрапляє у скандал через віральне відео, LEDU — передусім родинне надбання — зависає на волосині. Колишня муза Вінсента Перл Фостер, яка перебуває його в тіні, намагається врятувати та модернізувати модний дім. Одночасно з тим безжальна генеральна директорка люксової групи Rovel Діана Ровель бажає здобути будинок собі. Вона не нехтує жодними засобами для цього, адже йдеться також про помсту.

«Ніхто цього не хоче» (26 вересня)

Різні погляди на життя й неприязнь сімей — перепона коханню? Це й намагатимуться з’ясувати агностикиня Джоанна у виконанні номінантки «Золотого глобуса» Крістен Белл та нетрадиційний рабин, котрого грає Адам Броуді. Романтично-комедійний серіал розповість про знайомство героїв та зародження почуттів між ними, проте з деякими «труднощами». Це потенційно неоднаковий світогляд, доброзичливі й разом із тим саботажні члени сім’ї, а також звичні перешкоди сучасного життя.

Читайте також: Що треба знати про «Ідеальну пару» — серіал про світське (і вбивче) весілля з Ніколь Кідман

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).