script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Сяйво діамантів: найвишуканіші ювелірні прикраси на Венеційському кінофестивалі 2024

Тренды
05.09.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Символізм у виборі прикрас
ПОДЕЛИТЬСЯ

Венеційський кінофестиваль, що розпочався 28 серпня на мальовничому острові Лідо, добігає кінця. Традиційно яскраві прем’єри — від «Бітлджюс Бітлджюс» Тіма Бертона до «Джокера: божевілля на двох» — супроводжувалися вишуканими появами знаменитостей на червоному хіднику. Органічним доповненням класичних і елегантних образів стали ювелірні прикраси, що осяювали їх та додавали акцентності. Деякі з зіркових виборів були символічними й відсилали до ролей акторів або знакових подій. Так, Анджеліна Джолі, що зіграла видатне сопрано XX століття та оперну діву Марію Каллас у «Марії», одягнула золоту брошку Cartier, котра належала співачці. Заразом Сігурні Вівер, яку нагородили «Золотим левом» за внесок у кінематограф, з’явилася в ансамблі Chanel із прикріпленим срібним левом. Останній також був талісманом Габрієль «Коко» Шанель, яка народилася під ревучим астрологічним знаком.

Анджелі Джолі в Cartier, Кейт Бланшетт у Louis Vuitton і Тейлор Расселл у Tiffany & Co. — нижче L’Officiel Online зібрав найзнаковіші ювелірні прикраси з венеційської кіноподії.

Тейлор Расселл у Tiffany & Co.

Дженна Ортега в Dior

Анджеліна Джолі в Cartier

Жозефін Скрівер у Damiani

Каміла Мендес у Bulgary

Джерні Смоллетт у Louis Vuitton

Чжан Цзиї в Chopard

 

Джастін Теру в Tiffany & Co.

Маріакарла Босконо в Pomellato

Маріана ді Джироламо у Chanel

Дженна Ортега в Marli

Сігурні Вівер у Chanel

Ізабель Гулар у Damiani

Амаль Клуні в Cartier

Кейт Бланшетт у Louis Vuitton

Читайте також: Зендея, Софі Лорен і baby bump Гадсон. Ось 14 образів Венеційського кінофестивалю, що увійшли в модну історію

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).