Інтимне здоров'я: як впевненість у собі впливає на якість життя

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У сучасному світі турбота про себе виходить далеко за межі піклування про здоров’я та догляду за зовнішністю. Це мистецтво пізнання своїх справжніх потреб, інтересів і потаємних бажань. Воно стає ключем до глибшого розуміння власного тіла та душі. Разом з партнером проєкту німецьким брендом Satisfyer ми спробували відкрити нові горизонти для задоволення та внутрішньої гармонії.

Коли ми почуваємося добре у своєму тілі, ми впевненіше сприймаємо виклики, легше долаємо стрес і краще комунікуємо з іншими людьми. Відчуття задоволення, комфорту і впевненості переноситься і на інші сфери: роботу, стосунки, особисті досягнення. Щоб відчути гармонію тіла, душі та розуму, потрібно не лише прийняти вигляд свого тіла, а й відчути його, прислухатися та дізнатися про його найглибші потреби. Здоровий сон, різноманітне харчування, фізичні навантаження, розслаблення — все це важливі складові комфорту у своєму тілі. Але є ще одна, не менш важлива складова, яка впливає буквально на все наше життя — сексуальне здоров’я.

Для підтримки сексуального здоров’я важливі як психологічний, так і фізичний аспекти. Як виявили дослідження, на відчуття щастя в стосунках впливають не лише емоційний комфорт, а й кількість та якість сексу. Так, вчені Колорадського університету проаналізували відповіді про щастя 15 тис. людей. Виявилось, що люди, які займаються сексом регулярно хоча б тричі на місяць, вказують на вищий рівень щастя, ніж ті, хто утримувався від фізичного задоволення протягом 12 місяців і більше (за даними The Telegraph). До речі, самозадоволення, хоч і не замінює інтимну близькість, але чудово доповнює її й також впливає на відчуття впевненості. Воно також дозволяє глибоко пізнати своє тіло, всі його чутливі та ерогенні зони, вивчити його реакції на різні типи впливу.

Знання і прийняття власного тіла — один з основних аспектів сексуального здоров’я. Важливо розуміти, що кожен організм унікальний і має свої індивідуальні особливості. Певні знання анатомії та усвідомлення своїх потреб і відчуттів допомагають створити комфорт у відносинах із собою та партнером.

Виділяйте час для себе, досліджуйте ерогенні зони та не бійтеся експериментувати, бо ваша найчутливіша точка може бути в найнеочікуванішому місці. І це нормально! Знання того, що подобається саме вам, допоможе не лише отримати максимум від сексу, а й побудувати здорові стосунки. Чудовим інструментом для вивчення власного тіла, підвищення самооцінки та впевненості у собі стануть інтимні іграшки.

Почати можна з використання вакуумних стимуляторів — це швидкий і простий спосіб отримання задоволення. Вони безпечні, зручні, ефективні та компактні. Також корисними будуть вібратори, які створюють більш звичний тип стимуляції і підходять для стимуляції як зовнішніх, так і внутрішніх ерогенних зон.

Тут допоможе Satisfyer — бренд, який стоїть на передовій індустрії інтимного задоволення. Продукція Satisfyer — це не просто вібратори та стимулятори, а новий погляд на задоволення як невід’ємну частину життя. Іграшки цього бренду допомагають жінкам насолоджуватися моментами турботи про себе, відкриваючи нові грані задоволення. Вибір на користь Satisfyer — це вибір на користь впевненості у собі та високої якості життя.

Визначитися з улюбленим типом стимуляції допоможе вакуумний смарт-стимулятор із вібрацією Satisfyer Curvy Trinity 5. З одного боку, це потужний вібратор, а з іншого — вакуумний стимулятор. Ця іграшка дозволяє чергувати вібраційний вплив з вакуумом, а також проникнення з зовнішньою стимуляцією ерогенних зон. До того ж, у спеціальному застосунку Satisfyer можна не тільки керувати іграшкою, а й створювати власні режими роботи, насолоджуватися вібраціями у ритмі улюблених пісень і багато іншого.

Вакуумний смарт-вібратор Satisfyer Sunray Berryце чудовий варіант для подвійного задоволення. Він поєднує в собі вакуумно-хвильовий стимулятор з технологією Air Pulse та вібратор. Для індивідуального підлаштування та зручного розміщення стовбур має 4 фіксованих положення. Вакуумний стимулятор має м'яку контактну поверхню і подарує незабутні відчуття. Вібратор чудово підходить не тільки для проникнення, а й для чуттєвої зовнішньої стимуляції. Ергономічний корпус вкритий високоякісним силіконом, ніжним на дотик. Працює тихо та є повністю водонепроникним. Два потужні автономні мотори при ручному керуванні забезпечать 12 режимів вібрації та 11 режимів вакууму.

Щоб отримувати максимум задоволення, не обов'язково змінювати свого сексуального партнера — достатньо спробувати все і одразу з набором секс-іграшок Satisfyer Marvelous Four. Набір складається з вібро-кролика, анального вібратора, масажера та вакуумно-хвильового стимулятора клітора. Усі чотири іграшки — справжні бестселери від Satisfyer, які можуть більше, ніж ви думали, дозволяючи відчути не лише класичний оргазм, а й цілий спектр приємних відчуттів.

Для експериментів у парі ідеально підійде набір Satisfyer Partner Box 1 — як для хвилюючої близькості, так і для збуджуючих експериментів поза домом. У набір входять вібратор для пар Double Joy та вібратор у білизну Sexy Secret. Набір неодмінно допоможе вам відправитися в спільні пригоди, наповнені насолодою. Обома іграшками можна керувати за допомогою Satisfyer Connect на будь-якій дистанції.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Залишайтеся відкритими до нових досвідів, піклуйтеся про своє тіло і не бійтеся шукати шляхи для підвищення своєї впевненості. Це також любов до себе, знання своїх потреб і найголовніше — вміння їх задовольняти. Не забувайте прислухатися до свого тіла та тіла партнера або партнерки. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).