script async="async" src="https://securepubads.g.doubleclick.net/tag/js/gpt.js">

Як пройшли шоу Burberry, Simone Rocha та інших хедлайнерів Тижня моди в Лондоні

Тижні Моди
17.09.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Лондоні завершився Тиждень моди сезону spring-summer — 2025. На сцені з’явилися як молоді імена, про які вже розповідала редакція L’Officiel Online, так і бренди, які публіка очікує побачити в розкладі з року в рік. Як проходили покази Simone Rocha, Burberry та інших головних представників британської модної індустрії, ділимося нижче.

Harris Reed

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Колекція Harris Reed була натхненна костюмами та іншими експонатами, які зберігаються в Музеї Вікторії та Альберта. Для образів сезону spring-summer — 2025 дизайнер використовував розкішні тканини та фактури, частина з яких була знайдена в вінтажних шоурумах. У липні цього року Гарріс Рід переїхав до нового лондонського будинку, що стало поштовхом для дослідження спільного в дизайні інтер’єру та одягу. Так, у нових образах скатертини ставали мереживом для суконь, а об’ємні рукава нагадували підлокітники для крісел.

Burberry

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Деніел Лі представив прагматичну — або комерційну — колекцію для Burberry. Показ, який проходив у стінах лондонського Національного театру, містив класичні образи з британською строгістю. У кольоровій палітрі колекції переважали нейтральні кольори, а єдиними яскравими акцентами залишалися принти на шовкових хустках.

Simone Rocha

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Діючий кримінальний суд Лондона став місцем проведення для шоу Simone Rocha. Головним натхненням для колекції сезону spring-summer — 2025 став танець та його можливість відкрити свої нові сторони. Змішуючи готику та романтизм, дизайнерка доповнила образи об’ємним фатином, гвоздиками та принтами, створеними за картинами художниці Женеви Фіггіс.

JW Anderson

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Ми, як індустрія, маємо подивитися на себе», — вважає Андерсон. У колекції дизайнер переосмислює сучасний курс моди, імплементуючи мінімалістичні силуети та обмежений спектр фактур. Джонатан Андерсон натякнув публіці на новий вектор бренду і, здається, сезон spring-summer — 2025 став його відліком.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).