Шлях Кітано: POUSTOVIT і GRIE презентували колекцію мінімалістичних клатчів

Новини
25.09.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Натхненні японськими бенто та сумками для ланчу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Українські бренди POUSTOVIT і GRIE представили спільну колекцію клатчів. У ній втілені мінімалізм, функціональність та натхнення способом життя в Японії. А також цінності, що об’єднують дизайнерок і засновниць брендів Лілію Пустовіт та Алісу Гришаєву.

Натхненням для колекції став японський бенто, ланч упакований у спеціальну коробку. «В одному з епізодів фільму “Ляльки” Такесі Кітано ми бачимо дівчину, яка щодня робить бенто, і йде з ним у парк. Інша героїня зав’язує свої речі в красиву хусточку. Це історія про естетику в усьому, а також про втілення власного внутрішнього світу — через речі, усвідомлення їхньої краси», — говорить дизайнерка Лілія Пустовіт.

До колаборації увійшли клатчі двох форм, що побудовані на фірмових металевих рамках бренду GRIE. Сумки створені з високоякісної шкіри й замші в стриманій палітрі. 

«Ця співпраця для мене — можливість дослідити нові грані дизайну, поєднавши наші улюблені елементи з новими ідеями GRIE. Спільно ми прагнемо створити аксесуари, зручні, універсальні, але в той самий час помітні, стейтмент-речі», — ділиться Лілія Пустовіт.

Зазначається, що дизайнерки Лілія Пустовіт і Аліса Гришаєва планують продовжити співпрацю, зокрема працюють над наступною моделлю. Клатчі, розроблені в дизайн-студії в Києві, виробляються в Харкові командою українських майстрів. 

Читайте також: Клатчі й брелоки Джейн Біркін. 6 сумок, без яких не обійтися в сезоні осінь-зима 2024/2025

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).