Чим більше, тим краще: масивні браслети з 80-х — провідний тренд сезону

Тренди
25.09.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Аксесуари, без яких не обійтися цією осінню й зимою
ПОДЕЛИТЬСЯ

Мода завжди надихається минулим, переосмислюючи тренди різних десятиліть на модерний лад. Після тогорічної обсесії з «тихою розкішшю» аксесуари рухаються в максималістському напрямі, заявляючи про індивідуальний стиль і грайливість. Так цього сезону масивні браслети та їхнє нашарування, наче з фільмів і глянцевих журналів 80-х, закріпляються в нашому порядку денному. 

Трендсетерка зіркового стрітстайлу Белла Гадід уже підхопила тренд. На цьогорічному Каннському кінофестивалі вона одягнула кілька золотистих браслетів одразу. Модель також обрала нашарування цього аксесуару, з'явившись прикметно влітку на вулицях Нью-Йорку у вінтажних зелених штанах Gucci. Серед інших адепток тенденції — Джіджі Гадід, Аня Тейлор-Джой, Лілі Коллінз і Гейлі Бібер.

Зліва направо: Schiaparelli осінь-зима 2024/2025, Saint Laurent осінь-зима 2024/2025

 

На подіумах сезону осінь-зима 2024/2025 масивні браслети без сумнівів були фаворитом провідних гравців моди. Saint Laurent пропонують комбінувати прозорі браслети різних розмірів в нейтральних відтінках. Schiaparelli радять цього сезону послуговуватися правилом: чим більше, тим краще. На подіумі Будинку золотисту сукню доповнили набором численних браслетів.

Зліва направо: Gabriela Hearst осінь-зима 2024/2025, Tom Ford осінь-зима 2024/2025, Fendi сінь-зима 2024/2025

 

У Gabriela Hearst нагадують про актуальність масивних браслетів-кафів. Fendi роблять ставку на аксесуари в тон образу, що дозвилило зберегти гармонію з принтованою сукнею. Натомість Tom Ford використовує золоту прикрасу як акцент у фіолетовому ансамблі.

Зліва направо: Alaïa осінь-зима 2024/2025, Gucci осінь-зима 2024/2025

 

Як доводять стилізації на показах, масивні браслети — чудове доповнення для мінімалістичних у декорі образів. Alaïa додали їх в білий ансамбль із топом із високою горловиною й мішкуватими штанами, а Gucci — до сукні гірчичного відтінку з чокером. Тож, якщо плануєте мінімалістичний образ і бажаєте його урізноманітнити, подумайте про інтеграцію великих браслетів.

Читайте також: Сумка-браслет і пухнасті «поверхні». 6 провідних трендів аксесуарів у сезоні осінь-зима 2024/2025

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).