Сила рослин для молодості шкіри: як скласти правильний догляд в антивіковій б’юті-рутині

ПОДЕЛИТЬСЯ
Як зберегти молодість й здоров’я шкіри — розповідають редакція L’Officiel Online та експерти бренду французької рослинної косметики Yves Rocher
ПОДЕЛИТЬСЯ

Поява зморшок — одна з найпомітніших ознак старіння шкіри. Вони утворюються на поверхні шкіри у вигляді більш або менш глибоких ліній у результаті розриву та пошкоджень сполучних еластичних волокон колагену та еластину — найважливіших складових шкіри людини.

Підтримка оптимального рівня колагену та гіалуронової кислоти в дермі є запорукою збереження молодості та пружності шкіри. Стимуляція вироблення цих молекул за допомогою спеціальних засобів у поєднанні з правильним доглядом допомагає заповнити зморшки та відновити молодість шкіри. Тож варто перетворити доглядові процедури на щоденну рутину, приділивши особливу увагу підбору комплексу засобів.

Спеціалісти бренду Yves Rocher поєднали силу рослин й передові технології для омолодження шкіри в революційних засобах серії антивікового догляду Lift Pro-Collagène. Лінійка вмістила в себе комплекс косметичних продуктів, які досить швидко дозволяють досягати видимих результатів у боротьбі з віковими змінами шкіри. Це шість продуктів, дія яких доповнює один одного.

Потрійний удар по вікових змінах шкіри

Засоби Lift Pro-Collagène мають високу концентрацію потрійного комплексу природних інгредієнтів — рослинного колагену, рослинної гіалуронової кислоти та екстракту мезембріантемума кришталевого. Саме ця рослина, яку за неймовірну життєздатність називають «рослиною життя», стала головним компонентом Lift Pro-Collagène.

Меземб­ріантемум кришталевий має унікальні механізми адаптації, які дозволяють йому зберегти свою свіжість і молодість навіть у найсуворіших умовах. Його ключ до молодості криється в особливих резервуарах, які наповнені активною речовиною та покривають всю рослину. Ця речовина не лише забезпечує власну життєстійкість, але й здатна ефективно стимулювати природні процеси омолодження нашої шкіри. Це відбувається за рахунок впливу на синтез колагену та гіалуронової кислоти, що сприяє розгладженню зморшок, покращенню пружності та еластичності шкіри.

Задля збереження максимальної кількості корисних речовин «рослини життя» фахівці Yves Rocher застосували метод кріоекстракції за температури -70°C. Це дозволяє отримати концентрований екстр­акт рослини, багатий на олігосахариди та полісаха­риди, без використання консервантів. Який водночас підвищує вироблення гіалуронової кислоти природного походження — унікального природного філеру, що миттєво зволожує шкіру, зменшуючи прояв мімічних та вікових зморшок.

Ще один рослинний компонент, який підсилює дію засобів, — колаген. Завдяки процесу рослинної біотехнології та кріоекстракції його активні молекули зберігають всю ефективність, відновлюють матрикс дерми (каркас глибокого шару шкіри) методом реорганізації колагенових волокон. В результаті шкіра стає пружною, а контури обличчя — виразними.

Комплексна рутина в боротьбі з ознаками старіння

Щоденна приємна рутина догляду за шкірою, яка має ознаки старіння, — це чудова інвестиція в її молодість та красу. А для досягнення найбільшої ефективності у боротьбі з віковими змінами, фахівці бренду рекомендують використовувати засоби Lift Pro-Collagène, дотримуючись послідовності їх застосування — вранці та ввечері.

Важливим етапом антивікового догляду є косметика, яка стимулює відновлення та омолодження шкіри. Найкраще їх наносити на ніч — у цей період шкіра особливо стрімко й глибоко вбирає живильні речовини та набагато швидше відновлюється.

Після ретельного очищення французькі спеціалісти рекомендують скористатися революційним продуктом лінійки Lift Pro-Collagène — Концентратом подвійної дії з бакучіолом, який є рослинною альтернативою ретинолу. Як і ретинол, бакучіол використовується у формулах догляду, покликаних впливати на синтез колагену та стимулювання регенерації і поділу клітин, завдяки чому ефективно зменшується прояв зморшок, гарно відновлюється та омолоджується шкіра. Проте, якщо порівнювати бакучіол та ретинол, то перший — більш безпечний, діє на шкіру толерантно та без подразнень. Тому його можна використовувати навіть на найбільш чутливій шкірі. До того ж, засіб з бакучіолом не підвищує чутливість до сонця, що дозволяє наносити його навіть вдень.

Наступний етап — це тонізація, з якою справляється сироватка. Саме з її допомогою можна значно поліпшити стан шкіри, повернути їй сяйво, тонус, зменшити кількість зморшок. У новій лінійці Yves Rocher представлена Сироватка від зморшок та для ліфтингу з рослинним колагеном, яка є справжнім ключем до збереження молодості й краси шкіри! Вона стимулює вироблення колагену й еластину для пружності та тонусу шкіри, розгладжує зморшки, тонізує шкіру, підвищує її пружність і відновлює чіткість контурів обличчя та шиї. Крім того, вона допомагає крему проникати до більш глибоких шарів шкіри, виступаючи своєрідним провідником.

Після сироватки варто нанести денний або нічний крем — залежно від часу процедури. При цьому, не варто забувати про шкіру на шиї та декольте, стан яких часто видає вік жінки, навіть якщо обличчя виглядає ідеально. Ці зони, як і обличчя, потребують постійного ретельного догляду — і засоби серії Lift Pro-Collagène з цим чудово справляються.

Отже, вранці скористайтеся Денним кремом від зморшок та для пружності шкіри обличчя й шиї з легкою текстурою, який інтенсивно зволожує шкіру, наповнює її об’ємом та розгладжує.

А перед сном нанесіть Нічний крем від зморшок та для ліфтингу обличчя й шиї. Він посилює нічний процес оновлення шкіри та стимулює клітинну активність, підтягує контури обличчя, розгладжує та інтенсивно живить шкіру. Після пробудження шкіра виглядає підтягненою, оновленою та наповненою зсередини.

Або ж оберіть Інтенсивний крем від зморшок та для пружності шкіри обличчя, шиї та декольте. Це засіб, який забезпечує висококонцентрований догляд — він ефективно підтягує, розгладжує та живить шкіру обличчя, шиї та декольте протягом дня й ночі. 

Особливої уваги також потребує й шкіра навколо очей – її необхідно зволожувати й живити задля омолодження. Крем від зморшок та для ліфтингу контуру очей із рослинним колагеном виконує саме цю задачу — він сприяє інтенсивному розгладженню зморшок, зволожує усуває набряки прибирає «темні кола», висвітлюючи шкіру.

Використання засобів Lift Pro-Collagène дає результати з першого нанесення, а через місяць — зморшки зменшуються, шкіра відновлюється та помітно осолоджується, стає більш пружною та шовковистою. Це доводять результати клінічних досліджень — тестів in vitro, що проведені в лабораторному середовищі.

Комплексний догляд з Lift Pro-Collagene дозволяє скласти правильний та ефективний догляд за шкірою з ознаками старіння.

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).