Водний балет 50-х: захоплюючий перфоманс Christian Louboutin на паризькому Тижні моди

Тижні Моди
30.09.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Spring-summer — 2025
ПОДЕЛИТЬСЯ

Розкішний паризький басейн Piscine Molitor став місцем проведення театрального шоу Christian Louboutin в рамках Тижня моди сезону spring-summer — 2025. Для перфомансу бренд запросив збірну Франції з синхронного плавання, які представили водний балет у новій моделі човників з червоною підошвою.

Декорації для шоу розробив американський фотограф та режисер Девід ЛаШапель. Для сценографії перфомансу він створив триповерховий подіум, гігантську гірку-човник з металу (з якої потім спустився і сам Крістіан Лубутен!) та кольорові фонтани. На театралізоване шоу Девіда надихнув водний балет 50-х, обожнюваний у Голлівуді тих часів.

Перфоманс Christian Louboutin відрізнявся від типових показів Тижня моди: відчуття живописної магії доповнювалося безкомпромісною драматичністю, притаманною бренду. Презентація нової пари човників стала красивим нагадуванням про зв’язок моди з танцем та спортом, про що публіка ще пам’ятає з минувшої паризької Олімпіади.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).