RejudiCare — синергія науки та краси в космецевтичних засобах для догляду за шкірою

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд космецевтики RejudiCare створений канадською фармацевтичною компанією RGRPharma, що має багаторічний досвід роботи, застосовує інноваційні фармакологічні знання та дотримується для косметики тих же стандартів виробництва, що і при виготовленні ліків. 

Ідея створення бренду RejudiCare виникла за запитом дерматологів на косметичний бренд, засоби якого здатні вирішувати проблеми шкіри та досягати видимого ефекту на рівні з застосуванням дерматологічних засобів. Команда фахівців, взявши за основу доведену ефективність інгредієнтів, інновації та кращі технології виробництва, створили просту для розуміння й одночасну ефективну лінійку засобів. Бренд також спирається на потужну наукову базу. 

Основний принцип догляду за шкірою продуктами RejudiCare — синергія. Схеми догляду розроблені таким чином, щоб кожен продукт доповнював і підсилював дію іншого, створюючи ідеальну комбінацію для комплексного вирішення естетичних задач.

Ключовим продуктом RejudiCare є крем Aquaprime. Він розроблений на основі наукового відкриття клітинних водних каналів (аквапоринів), що нагороджене Нобелівською премією. Це крем-каталізатор, який створює синергію між всіма засобами бренду: посилює транспортування активних компонентів з інших продуктів вглиб шкіри туди, де вони найбільше потрібні, та сприяє процесам регенерації. Він містить запатентований комплекс, що поєднує три стимулятори клітинних водних каналів та регулятори натурального зволожуючого фактору. Крем можна використовувати як у комплексі з іншими продуктами, так і як самостійний засіб для потужного зволоження шкіри.

Крем Aquaprime — мультифункціональний засіб, що вирішує одразу кілька задач:

  • посилює дію всіх сироваток та кремів, що наносяться після нього;
  • забезпечує максимальний ефект після використання інших засобів RejudiCare;
  • зволожує шкіру та підтримує водний баланс;
  • покращує бар’єрні функції шкіри та захищає її від зовнішніх агресивних факторів;
  • нормалізує себовиділення;
  • створює оптимальні умови для самовідновлення шкіри;
  • сприяє розгладжуванню рельєфу та омолодженню шкіри.

RejudiCare використовує у своїх продуктах вдосконалені інгредієнти. Так, наприклад, у засобах з вітаміном С не просто вітамін С, а кілька різних його форм, кожна з яких має свою функцію і діє протягом різного часу. 

Асортимент RejudiCare включає засоби з вітаміном С для кожного етапу догляду: очищення, активний догляд (сироватки) та крем. Серед цих сироваток особливої уваги для догляду в холодну пору року заслуговує 2CRM Sal. Продукт можна віднести до ТОП-засобів у боротьбі з акне та слідами постакне. Окрім двох форм вітаміну С, він також включає антиоксидант вітамін Е, що працює в синергії з ними.

Разом вони зміцнюють захист шкіри від шкідливих речовин, знищують вільні радикали, що її пошкоджують, а ще роблять шкіру більш еластичною та покращують її тон та текстуру. Потужну анти-акне дію та зменшення надлишкової секреції сальних залоз у цьому засобі забезпечує саліцилова кислота. А ферментний екстракт морських протеобактерій Alteromonas підвищує пружність шкіри та її опір запаленням, а також заспокоює подразнену шкіру.

Синергія науки та природи відкриває нові горизонти в догляді за шкірою, об’єднуючи силу ефективних компонентів із сучасними науковими досягненнями. Ця гармонія дозволяє не лише покращити стан шкіри, але й підтримувати її природний баланс, зберігаючи її здоровою і сяючою.

Ексклюзивний дистрибʼютор бренду RejudiCare в Україні — Lotana.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).