Поклик природи: Як стильно носити анімалістичні принти — гіт цього сезону

Тренди
10.10.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Створюємо образи з подіумними шпаргалками
ПОДЕЛИТЬСЯ

Без сумнівів, найгучніше модне повернення 2024 року — це тваринні принти. Важко сказати, що вони зникали з фешн-горизонту, проте сьогодні ми спостерігаємо їхній справжній бум. 

Цього вересня Кейт Мосс, фанатка хижих візерунків протягом десятиліть, з’явилася у своєму улюбленому леопардовому пальті. Осінньо-зимові колекції модних флагманів, як і стрітстайл на тижнях моди, містили численні тваринні мотиви, хай то сумки, весь образ чи взуття. Як повідомляє Pinterest, запити на джинси з леопардовим принтом зросли на 2290% порівняно з минулим роком.

Після панування тренду «тиха розкіш» повернення до ефектності анімалістичних візерунків здається органічним. Тваринні принти є акцентними, додають у повсякдення грайливості й випромінюють впевненість. Під час створення образів із ними варто надати перевагу іншим складникам образу в нейтральних відтінках, багатошаровості. Якщо ж ви бажаєте поступово інкорпорувати такі принти в гардероб, зверніть увагу на «хижі» аксесуари.

Зліва направо: N°21 осінь-зима 2024/2025, Alaïa осінь-зима 2024/2025, Zimmermann осінь-зима 2024/2025

 

У Zimmermann леопардову повітряну блузку пропонують скомбінувати з просторими джинсами, підкресленими коричневим ременем. N°21 робить ставку на поєднання зі спідничним костюмом. Заразом Alaïa демонструє ефектний образ із леопардовим топом і пухнастими за текстурою спідницею та рукавичками.

Зліва направо: Blumarine осінь-зима 2024/2025, Jacquemus осінь-зима 2024/2025, Isabel Marant осінь-зима 2024/2025

 

Зі свого боку Blumarine та Jacquemus вирішили додати кольору, як-от зеленого й блакитного, в ансамбль із чорно-білою анімалістикою. Isabel Marant, королева бохо-шику, презентує закриту максісукню з дрібним анімалістичним орнаментом. Вона доповнена актуальними мішкуватими чоботами, масивними прикрасами та сумкою з торочками.

Зліва направо: Versace осінь-зима 2024/2025, Rabanne осінь-зима 2024/2025, Knwls осінь-зима 2024/2025

 

Rabanne звертають нашу увагу на інтеграцію зміїного принту в багатошаровий образ. Водночас у Versace римують червоний леопард із легінсами й чоботами вище коліна. Лондонський бренд Knwls також вдається до колірної анімалістики, а саме з блакитними зміїними чоботами.

Читайте також: Зіркова альтернатива: Шкіряний бомбер — лідер серед верхнього одягу цієї осені

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).