10 ідей для костюмів на Гелловін з подіумів сезону spring-summer – 2025

Тренди
17.10.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
Гра образів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гелловін — ніч, коли межа між реальністю та фантазією стає майже невидимою. Відшукати ідеї для святкових костюмів редакція L’Officiel Online вирішила в образах, представлених на Тижнях моди сезону spring-summer – 2024. Лаконічні лінії, продумані деталі й гра з фактурами дозволяють втілити витончену стилізацію, неважливо, вирішите ви перевтілитися в офісного планктона чи жертву пластичної хірургії.

На подіумі Vetements Джиджи Гадід з’явилася в сміливому образі, який легко відтворити власноруч. Сукня-бандо, доповнена яскравим скотчем, ніби створена для пам’ятного вечора Гелловіну. Водночас прості для втілення образи були помічені на показах Balenciaga та MM6 Maison Margiela: для них вам знадобляться найвідвертіші речі з вашого гардеробу.

Khaite надихають на занурення в глибини історії, а точніше — сторінки Стародавнього Єгипту. У трендовому напівпрозорому луку пісочних кольорів легко втілити образ мумії, нехай і найвишуканішу її версію. Романтичне натхнення для Гелловіну шукайте в образах з показу JW Anderson сезону spring-summer — 2024: балеткор — чудовий вибір, якщо плями крові чи інші атрибути свята здаються вам занадто радикальними.   

На подіумі Comme des Garçons представили ексцентричні образи, які можуть слугувати натхненням для яскравих гелловінських костюм. Шахові фігури, лялькові сукні, образи з пластикових пакетів — для втілення трендів spring-summer — 2025 знадобляться метри тканини та захоплююча сміливість.

Одвічна класика була помічена на подіумах Saint Laurent: попри тренд на офісний одяг щоденний дрескод є чи не найбільшим горрором модного суспільства. Гелловін може стати й приводом для підняття соціально-важливих тем — аби зробити це доречно святу, зверніть увагу на образ Natasha Zinko з колекції spring-summer — 2025, який висвітлює проблему косметичної хірургії.

Ці та інші образи ви знайдете в добірці L’Officiel Online нижче.

Saint Laurent, spring-summer — 2025

MM6 Maison Margiela, spring-summer — 2025

Versace, spring-summer — 2025

Khaite, spring-summer — 2025

Vetements, spring-summer — 2025

Natasha Zinko, spring-summer — 2025

JW Anderson, spring-summer — 2025

Comme des Garcons, spring-summer — 2025

Balenciaga, spring-summer — 2025

Mugler, spring-summer — 2025

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).