Місія здійсненна: як нафарбуватися та залишитись чоловіком?

Новини
16.06.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ
Чоловіки теж фарбуються. Не дивлячись на те, що сьогодні чоловічий макіяж скрізь: на екрані, у фотокамері, на обкладинці, і, тим більше, у реальному житті, ця тема досі табуйована для суспільства. Ми, звичайно, не закликаємо вас використовувати перламутрові тіні або червону помаду, проте у чоловіків, як і у жінок, бувають проблеми зі шкірою, які хочеться приховати,
ПОДЕЛИТЬСЯ

главная

Чоловіки теж фарбуються. Не дивлячись на те, що сьогодні чоловічий макіяж скрізь: на екрані, у фотокамері, на обкладинці, і, тим більше, у реальному житті, ця тема досі табуйована для суспільства. Ми, звичайно, не закликаємо вас використовувати перламутрові тіні або червону помаду, проте у чоловіків, як і у жінок, бувають проблеми зі шкірою, які хочеться приховати, і біль синців та мішків під очима їм добре знайомий. А враховуючи останні тенденції і тяжіння чоловічого образу до фемінності, ми повинні і хочемо говорити про чоловічий макіяж. Тому, чоловіки, сподіваємося, ви це читаєте, адже спеціально для вас ми розповімо про те, як нафарбуватися і залишитися собою.

Сироватка для вирівнювання тону шкіри

Untitled-1 (1)

Перш ніж перейти до більш кардинальних засобів догляду за шкірою, розповімо, як підкоригувати її тон, а також позбутися слідів пошкоджень. Одним з найбільш універсальних засобів, які допоможуть освітлити пігментні плями та усунути нерівності тону, пов’язані зі старінням шкіри, багаторічними ушкодженнями від ультрафіолету і зовнішніх агресорів та рубцюванням після акне, є сироватка. Крім усього букета чеснот, вона також допоможе у боротьбі з врослими волосками, що часто стає проблемою номер один в гонитві за ідеальною шкірою. Ми можемо порадити засіб із спеціальної чоловічої серії косметики Clinique «Dark Spot Corrector».

Флюїд для шкіри навколо очей

Чоловіча шкіра навколо очей така ж ніжна, як у жінок, а, значить, також потребує делікатного догляду. Справитися з набряком, зрадницькими темними колами і мішками під очима допоможе флюїд ля шкіри навколо очей у вигляді спеціального ролика. Користуватися ним легко, досить вранці або ввечері нанести засіб тонким шаром на очищену шкіру, прокочуючи кульковий аплікатор навколо області очей. Вуаля! Шкіра свіжа і пружна, а очі вже не злипаються від втоми.

Гель для брів

Untitled-3

Якщо ви хоч раз замислювалися над тим, чи виглядають ваші брови акуратно, чи створюють волоски, що ростуть на лобі, переніссі або скроневої зоні неохайний і недоглянутий вигляд, вам варто звернути увагу на моделюючий засіб для брів. Спеціальний гель допоможе надати вашим бровам бажану форму, а також змінити колір, зробивши їх більш виразними.

Віск для моделювання бороди і вусів

Зараз важко уявити сучасного чоловіка без будь-якої рослинності на обличчі, та й ми тільки за. Але кожен чоловік знає: щоб недоглянута борода не перетворила вас у сучасний аналог Робінзона Крузо у роки життя на безлюдному острові, за нею все ж таки потрібно доглядати. Саме тут вам на допомогу прийде моделюючий віск, який допоможе впоратися навіть з дуже неслухняним волоссям.

Консилер

2

Це — той самий випадок, коли складно про просте. Консилер — це старий добрий коректор для маскування різних недоліків шкіри, який просто зобов’язаний бути в кожній косметичці цієї планети, незалежно від статі. Він виручить вас у будь-якій ситуації: небажане запалення, синці, подряпини, і навіть шрами, що для чоловіків дуже актуально. Твердження про те, що шрами прикрашають чоловіка, є актуальним не завжди, а консилер став панацеєю для кожного бажаючого виглядати краще. Засіб буває різних кольорів і текстур, а, щоб вибрати Той Самий, для початку радимо визначитися з проблемними зонами.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).