Оголошено дати нового сезону Ukrainian Fashion Week

Тренды
12.04.2017
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

З 4 по 9 вересня 2017 року відбудеться новий сезон українського Тижня моди. У рамках наймасштабнішої у Центральній Європі fashion-події дизайнери представлять колекції сезону SS18. 2017 – рік двадцятиріччя Ukrainian Fashion Week. Український Тиждень моди є фаховим майданчиком, місцем зустрічі експертів з різних країн. Вже двадцять років поспіль Ukrainian Fashion Week будує індустрію моди в Україні та допомагає

ПОДЕЛИТЬСЯ

UFW_promo

З 4 по 9 вересня 2017 року відбудеться новий сезон українського Тижня моди. У рамках наймасштабнішої у Центральній Європі fashion-події дизайнери представлять колекції сезону SS18.

2017 – рік двадцятиріччя Ukrainian Fashion Week. Український Тиждень моди є фаховим майданчиком, місцем зустрічі експертів з різних країн. Вже двадцять років поспіль Ukrainian Fashion Week будує індустрію моди в Україні та допомагає дизайнерам системно розвивати свій бізнес і ставати частиною міжнародних процесів.

Ukrainian Fashion Week створює умови для просування українських дизайнерів на міжнародних ринках завдяки активному залученню їх до участі у професійних подіях – Тижнях моди, виставках, шоу-румах. Минулого сезону українські дизайнери за підтримки Ukrainian Fashion Week гучно заявили про себе на London Fashion Week та Paris Fashion Week.

Новий сезон Ukrainian Fashion Week збере в Києві іноземних гостей, журналістів та баєрів. У програмі Тижня заплановано цілу низку масштабних проектів, присвячених 20-річчю Ukrainian Fashion Week.

«Команда UFW дякує всім, хто за ці 20 років долучився до творення нової української моди, яку визнав світ. Ми прагнемо, щоб про Україну говорили як про державу із сучасною культурою і талановитими людьми», – зазначила голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

У вересні Ukrainian Fashion Week представить багато нових форматів, у тому числі колаборації з різними сферами мистецтва. Одну з них ми раді представити вже сьогодні – новий ролик Ukrainian Fashion Week від творчої команди Yarema&Himey, за технічної підтримки Patriot Rental. Музику для відео створив Bohdan Konakov.

Ukrainian Fashion Week short film 2017 from Vladimir Bosak on Vimeo.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).