Куртку Хана Соло продадуть на аукціоні

Новини
29.03.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Хан Соло – вигаданий персонаж із «Зоряних війн» – стає ближчим до своїх фанів. Так, один із предметів його гардеробу можна буде придбати на аукціоні. Гаррісон Форд, який зіграв персонажа, пожертвував легендарну куртку на благодійність. Усі кошти підуть на дослідження Нью-Йоркського університету і команди FACES щодо епілепсії у дітей. Однією з причин такої доброти стало

ПОДЕЛИТЬСЯ

EN_01195926_0023

Хан Соло – вигаданий персонаж із «Зоряних війн» – стає ближчим до своїх фанів. Так, один із предметів його гардеробу можна буде придбати на аукціоні. Гаррісон Форд, який зіграв персонажа, пожертвував легендарну куртку на благодійність. Усі кошти підуть на дослідження Нью-Йоркського університету і команди FACES щодо епілепсії у дітей. Однією з причин такої доброти стало те, що донька актора страждає на дану хворобу.

«Я був дуже вражений результатами університету і FACES, яких вони досягли в області епілепсії. Сподіваюся, що ця куртка забезпечить їх засобами для подальших досліджень», – сказав Форд у своїй заяві.

Торги вже відкриті і триватимуть до 11 квітня, 6 години вечора, на IfOnly.com.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).