В очікуванні Best Fashion Awards: найтитулованіші українські дизайнери

Статьи
08.09.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ
Як ви всі, ми впевнені, добре пам’ятаєте, вже завтра відбудеться довгоочікувана церемонія нагородження Best Fashion Awards, на якій будуть відзначені досягнення українських дизайнерів за минулий рік. Детальніше про цьогорічний шортліст та нові номінації ви зможете дізнатись за посиланням, а ми хочемо поговорити про дещо інше. Ви ж, певно, знаєте нашу любов до глибокого аналізу, зважених
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як ви всі, ми впевнені, добре пам’ятаєте, вже завтра відбудеться довгоочікувана церемонія нагородження Best Fashion Awards, на якій будуть відзначені досягнення українських дизайнерів за минулий рік. Детальніше про цьогорічний шортліст та нові номінації ви зможете дізнатись за посиланням, а ми хочемо поговорити про дещо інше. Ви ж, певно, знаєте нашу любов до глибокого аналізу, зважених умовиводів та будування логічних ланцюжків? Якщо ні, ось прекрасний приклад – наш матеріал про "Теорію змови". Так чи інакше, готуючись до події, ми передивились списки номінантів та лауреатів за останні п’ять років та вирішили роздати свої власні невеличкі премії деяким фаворитам – якраз напередодні Best Fashion Awards.

Премія імені Уолта Діснея

Untitled-3

Цією нагородою, названою на честь відомого мультиплікатора, що отримав найбільшу кількість Оскарів за всю історію існування премії, ми вирішили нагородити дизайнера, який, відповідно, отримав найбільшу кількість нагород від Best Fashion Awards. Ним стала Ліля Літковська, якій вдалось за п’ять років існування премії отримати три статуетки: двічі – як найкращій дизайнер жіночого одягу, та один раз – за найбільш вражаюче шоу. Вітаємо, Ліля!

Премія імені Коко Шанель

Untitled-7

Ліля, вітаємо ще раз! Премія Коко Шанель, вона ж – нагорода дизайнеру жіночого одягу, якому вдавалось перемагати частіше за інших, також отримує креативний директор Litkovskaya. І, маємо визнати, вона цього абсолютно гідна.

Премія імені Джанні Версаче

Untitled-10

Донателла та моделі бренду Versace вітають нашого лауреата, Віктора Анісімова, з перемогою у своїй номінації. Саме Віктору вдавалось ставати найкращим дизайнером чоловічого одягу найчастіше – вітаємо, але маємо попередити: вам, Вікторе, вже дихають у спину наші наступні лауреати.

Премія імені Александра Венга

Untitled-5k

Олександру Каневському і Артемові Климчуку однаково успішно вдалося отримати премії як найкращі молоді дизайнери, і вже за рік стати лауреатами більш серйозних, «дорослих», номінацій: вони обидва були нагороджені премією «Найкращий дизайнер чоловічого одягу». І, хто знає, може, за декілька років премією імені Версаче ми матимемо честь нагородити когось з цього молодого та амбітного дуету.

Премія імені Шупетт

shupette---small

Зізнаємось, напевно, це – наша улюблена номінація. Премією імені легендарної кішки легендарного Карла ми нагородили дизайнера, якому вдавалось з року в рік дивувати експертів Best Fashion Awards своїми неймовірними шоу. Звичайно, цим щасливцем став Володимир Подолян – Володимире, тримайте міцно свою Шупетт.

Премія імені комети Галлея

Untitled-2-3

В арсеналі нагород Best Fashion Awards присутні такі номінації, як «Натхнення» та «Внесок у розвиток української моди» — натурально, у цих премій немає шортлиста, журі самостійно вирішує, кого назвати переможцем. Не дивлячись на це, ми вирішили відзначити усіх лауреатів цих премії, що перемагали лише один раз та навряд чи будуть номіновані на іншу нагороду – звичайно, якщо, наприклад, Маша Єфросініна не вирішить стати дизайнером, що ми, повірте, сприйняли б із захватом. Серед переможців — Катя Осадча, Юлія Пеліпас, Михайло Воронін, Джамала, Ірина Данілевська, Олена Пінчук та Маша Єфросініна.  Вони отримують від редакції премію комети Галлея – за свою унікальність та періодичність.

Премія імені Леонардо Ді Капріо

Untitled-8

Не дуже складно здогадатись, за що ми присуджуємо премію ДіКапріо – її отримує той, безсумнівно, талановитий дизайнер, якого номінували декілька разів поспіль, проте жодного разу йому не вдалось перемогти. Отже, оркестр, дайте нам фанфари: наш переможець був у шортлисті нагороди «Найкращий дизайнер чоловічого одягу» протягом всього часу існування премії, проте щоразу зазнавав поразки. Сподіваємось, цього року йому пощастить, і вітаємо, Серж Смолін!

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).