Мрія кожного: зустрічайте сервіс, що закінчить стосунки за вас

Технологии
17.11.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Зізнайтесь, кожен з нас був у невдалих стосунках хоч раз у житті та мріяв про сервіс, що зможе покінчити з колишнім коханням за вас. Уявіть: більше жодних виправдань в смс, п’яних дзвінків посеред ночі та розбитих сердець. Чи це не ідеальний сценарій? Здається, вищі сили нас почули: з’явився новий та абсолютно безцінний стартап «The Breakup Shop»,

ПОДЕЛИТЬСЯ

Знімок-екрана-2015-11-16-о-11.56.05-1024x515

Зізнайтесь, кожен з нас був у невдалих стосунках хоч раз у житті та мріяв про сервіс, що зможе покінчити з колишнім коханням за вас. Уявіть: більше жодних виправдань в смс, п’яних дзвінків посеред ночі та розбитих сердець. Чи це не ідеальний сценарій? Здається, вищі сили нас почули: з’явився новий та абсолютно безцінний стартап «The Breakup Shop», що не просто зробить за вас усю брудну роботу, а й подбає про психологічний стан вашої колишньої половинки.

Знімок-екрана-2015-11-16-о-11.56.32-копіювати

Звичайне SMS з текстом клієнта або команди «брейкап-експертів», що складається максимально зі 100 слів, буде коштувати $10, а за розставання протягом доби доведеться заплатити в два рази більше — $ 20. Якщо ви надаєте перевагу електронному листуванню, шаблонний лист обійдеться в $ 10, а додати туди злу картинку коштуватиме ще $5. Крім повідомлення про розрив, адресат також отримає корисні посилання на матеріали про те, як пережити розрив.

Справжні романтики зможуть знайти відраду у листах, написанних від руки, що коштують $ 20, та надходять адресату протягом двох тижнів. Телефонний дзвінок довжиною до хвилини коштує $ 29, а якщо зі справою більше не можна зволікати, доведеться заплатити $ 39, і процес займе не більше 24 годин.

Знімок-екрана-2015-11-16-о-11.59.42

У випадку, якщо вас все-таки не облишає сумління, сервіс представляє цілий набір подарунків для своїх колишніх, що допоможе їм пережити цей стрес. Туди входять фільм «Щоденник пам’яті» на DVD, подарункова картка Netflix, гра Call of Duty тощо. Охочих перетворити розбивання сердець в цікаву роботу закликають приєднається до дружнього колективу команди професійних «брейкаперів».

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).