Ваша думка дуже важлива для нас: в Україні стартує TripAdvisor

Технологии
10.11.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Найближчим часом в Україні стартує відомий сервіс відгуків та планування подорожей TripAdvisor: про його запуск на українському ринку повідомив начальник відділу розвитку туризма Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга. «Сьогодні ми провели в Лондонському офісі TripAdvisor перші переговори стосовно розширення партнерства на всю Україну», — зазначив Ліптуга, окремо акцентуючи увагу на тому, що

ПОДЕЛИТЬСЯ

tripadvisor

Найближчим часом в Україні стартує відомий сервіс відгуків та планування подорожей TripAdvisor: про його запуск на українському ринку повідомив начальник відділу розвитку туризма Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга. «Сьогодні ми провели в Лондонському офісі TripAdvisor перші переговори стосовно розширення партнерства на всю Україну», — зазначив Ліптуга, окремо акцентуючи увагу на тому, що три роки тому асоціація «Туризм Одеси» вже підписала угоду з TripAdvisor з приводу отримання комплексної аналітики туристичних вподобань гостей міста.

Отже, що принесе це партнерство: запуск української версії сайту tripadvisor.ua, використання статистичних та аналітичних даних ресурсу, можливість використання рейтингів, побудованих на реальних відгуках гостей, проведення семінарів та лекторіїв для рестораторів. Цікаво, що раніше домен tripadvisor.ua належав харковчанці Олені Савченко, проте компанія позвалась з цього приводу до суду. За рішенням Соломенського суду Києва сторони процесу розійшлись з миром: TripAdvisor отримали права на домен найвищого рівня, а Савченко — дві тисячі доларів компенсації.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).