Битва за Білий дім: Хілларі Клінтон та Джеб Буш влаштували перепалку в Twitter

Стиль жизни
11.08.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Беремо попкорн та насолоджуємося: вчора вночі у соціальній мережі коротких повідомлень Twitter відбулася справжня «битва за Білий дім» двох кандидатів у президенти США. Колишній губернатор Флориди Джеб Буш вирішив випробувати колишнього державного секретара США Хілларі Клінтон на вміння відстояти, а деколи навіть захистити свій державний план, який кожен із кандидатів оголошує перед виборами. Саме тому під

ПОДЕЛИТЬСЯ

animation1439281605

Беремо попкорн та насолоджуємося: вчора вночі у соціальній мережі коротких повідомлень Twitter відбулася справжня «битва за Білий дім» двох кандидатів у президенти США. Колишній губернатор Флориди Джеб Буш вирішив випробувати колишнього державного секретара США Хілларі Клінтон на вміння відстояти, а деколи навіть захистити свій державний план, який кожен із кандидатів оголошує перед виборами. Саме тому під саркастичні «постріли» табора Буша потрапив твіт Клінтон про план змін у сфері освіти.

Отже, Хіларі вважає, що гроші не повинні бути бар’єром для студентів, які мріють отримати освіту:

вьатьватаьв

Але команда Буша вважає, що кампанія Клінтон лише збільшить кількість студентських боргів перед державою.

вбвб

Команда Хілларі не чекала з відповіддю та виправила помилки у репліці Буша, поставивши йому двійку.

ввбвбв

На що Буш вирішив дещо переробити логотип команди Клінтон, намагаючись дискредетувати ії перед виборцями. На жаль, на цю репліку відповіді ще не послідувало, проте ми будемо тримати руку на пульсі, адже до виборів залишилося ще понад 400 днів, а своє слово у цій війні ще не сказав Дональд Трамп.

діідідіід

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).