Тиждень моди у Мілані: Gucci, fall’2016

Новости
19.01.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Пам’ятаєте часи Тома Форда у Gucci, коли у рекламних кампаніях напівоголені дівчата лежали на коленях у засмаглих молодиків, що впевненою рукою тримали їх за сідниці? Так от, якщо сьогоднішньому герою Gucci покласти на коліна таку дівчину, він уявлення не мав би, що з нею робити і за що її тримати – максимум, дав би їй

ПОДЕЛИТЬСЯ

Пам’ятаєте часи Тома Форда у Gucci, коли у рекламних кампаніях напівоголені дівчата лежали на коленях у засмаглих молодиків, що впевненою рукою тримали їх за сідниці? Так от, якщо сьогоднішньому герою Gucci покласти на коліна таку дівчину, він уявлення не мав би, що з нею робити і за що її тримати – максимум, дав би їй почитати книжку або запропонував поносити свою брошку. Новий чоловік Gucci, якого створив Александро Мікєлє – це людина, що об’єднує у собі ознаки богемності та поп-культури. І нова колекція бренду доводить це: у ній – лофери з жакарду мирно співіснують разом із футболками зі Снупі та масивними прикрасами у вигляді голови тигра.

GUCCI menswear fall winter 2016 Milan january 2016

Мікєлє не визнає жодних обмежень: ані сезонних, ані гендерних, ані формальних. Для нього цілком нормальним здається запропонувати чоловікам оксамитові піжами на осінній сезон та об’єднати їх із рожевими шапками-вушанками, атласні рожеві ж бомбери із вишивкою у китайському стилі, костюм із шкіри пітона із розкльошеними штанями. І це все помножте на люрекс, вишивку, бархат, кристали та пайєтки. А ще у колекцію увійшли бомбери із триб’ютом Девіду Боуї, а точніш, із іменем музиканта, нашитими на їхніх спинах – звичайно, у повільній реакції Gucci звинуватити не можна. А взагалі, подивившись на колекцію, виникає одна моментальна реакція: мені подобається, я б носила. Але тут виникає логічне питання – а наскільки це гарна характеристика для чоловічої колекції?

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).