Діти, ви готові? Так капітан: Пісні Девіда Боуї, John Legend та Aerosmith у бродвейській постановці «Губка Боб Квадратні Штанці»

Искусство
01.09.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чи готові ви побачити улюбленого мультиплікаційного героя всіх дітей та дорослих на реальній сцені Бродвею? Якщо ви подумки відповіли на запитання: «Так, капітан», у нас гарні новини. Наступного літа відбудеться прем’єра мюзиклу за мотивами мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани» (SpongeBob SquarePants) виробництва телеканалу Nickelodeon. Музику для дійства пишуть такі музиканти, як Девід Боуї, Сінді Лаупер, John

ПОДЕЛИТЬСЯ

spongebob

Чи готові ви побачити улюбленого мультиплікаційного героя всіх дітей та дорослих на реальній сцені Бродвею? Якщо ви подумки відповіли на запитання: «Так, капітан», у нас гарні новини. Наступного літа відбудеться прем’єра мюзиклу за мотивами мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани» (SpongeBob SquarePants) виробництва телеканалу Nickelodeon. Музику для дійства пишуть такі музиканти, як Девід Боуї, Сінді Лаупер, John Legend, Стівен Тайлер, Джо Перрі з Aerosmith, The Flaming Lips та інші.

Не дивлячись на те, що кастинг ще не завершений, а деталі сюжету на даний момент недоступні, Nickelodeon пообіцяли, що представлять глядачам оригінальну історію героя. Режисером мюзіклу стане Тіна Ландау: «Я вирішила почати роботу над цим мюзиклом не тільки заради божевільних театральних можливостей, для мене дуже важливо, що «Губка Боб» за своєю суттю є дуже глубокою комедією».

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).