Далі буде: у світ вийде третя частина мемуарів Паті Сміт

Новини
06.10.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Легендарна панк-співачка, поетеса та ікона стилю Паті Сміт повідомила про те, що скоро випустить нові мемуари. Світ вже вразила її автобіографічна робота «Просто діти», а в квітні цього року було анонсоване її продовження під назвою «Потяг М», що якраз цими днями з’явилося в книжкових магазинах. Паті Сміт не забарилася і пообіцяла випустити і третю частину

ПОДЕЛИТЬСЯ

patti-smith-via-cbc-dot-ca

Легендарна панк-співачка, поетеса та ікона стилю Паті Сміт повідомила про те, що скоро випустить нові мемуари. Світ вже вразила її автобіографічна робота «Просто діти», а в квітні цього року було анонсоване її продовження під назвою «Потяг М», що якраз цими днями з’явилося в книжкових магазинах. Паті Сміт не забарилася і пообіцяла випустити і третю частину мемуарів, про що вона розповіла в інтерв’ю The New Yorker.

Крім того, до публікації готуються ще декілька робіт авторки: детектив, збірка поезій і книжка для підлітків. За власними словами Паті, вона постійно працює і продовжує писати, хоча публікує лише незначну частину своїх робіт.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).