Подруга-ніч: Новий кліп Макса Барського з Кейт Андервуд

Искусство
28.07.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сьогодні відбулася прем’єра нової відеороботи Макса Барських «Подруга-ніч». Перед своїм від’їздом до Лос-Анджелеса співак екранізував у Києві свій новий хіт. Режисер роботи Алан Бадоєв, натхненний звучанням пісні, відтворив у кліпі епоху срібного диско. У відео присутні всі традиційні атрибути тієї культури: диско-куля, метафан, соковиті фарби і, звичайно ж, ніч. Відео продовжує традицію кліпу «Хочу танцювати» — квадратне зображення, ретро-стилістика. Знятися

ПОДЕЛИТЬСЯ

IMG_4791

Сьогодні відбулася прем’єра нової відеороботи Макса Барських «Подруга-ніч». Перед своїм від’їздом до Лос-Анджелеса співак екранізував у Києві свій новий хіт. Режисер роботи Алан Бадоєв, натхненний звучанням пісні, відтворив у кліпі епоху срібного диско. У відео присутні всі традиційні атрибути тієї культури: диско-куля, метафан, соковиті фарби і, звичайно ж, ніч.

Відео продовжує традицію кліпу «Хочу танцювати» — квадратне зображення, ретро-стилістика. Знятися у кліпі Барських запросив українську модель і фотографа зі світовим ім’ям Кейт Андервуд, переможницю Bazaar Fashion Forward Awards. Дівчина спеціально заради зйомок прилетіла до Києва з Лондона, де працює і живе в останній час.

IMG_5048

«Колись, ні з того ні з сього, я зізнався цій дівчині в коханні. Просто тому, що не міг відірвати погляд від її фотографій, і мені шалено подобалося, як вона тримає в руках сигарету», — коментує Алан Бадоєв появу в кліпі Кейт Андервуд.

«Мені не довелося грати роль, я була собою. Спасибі за це, хлопці! Бути з вами на майданчику було величезним задоволення і прекрасний досвідом в роботі з справжніми професіоналами, закоханими у свою справу», — говорить Кейт.

IMG_3924(2)

«Стиль кліпу розробили дві абсолютно різні і абсолютно божевільні людини — Соня Солтес і Вєня Брикалін. У результаті Макс Барських та Кейт Андервуд одягнені в одяг COMME DES GARÇONS, LITKOVSKAYA, LUVI», — коментує Бадоєв.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).