За кулісами: новий instagram-проект Proenza Schouler

Новости
08.09.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Джек Маккалоу і Лазаро Ернандес вирішили започаткувати  новий спосіб  розповіді про створення колекції Proenza Schouler. Для цього своїм медіумом вони обрали соціальну мережу Instagram. Від сьогодні на офіційному акаунті бренду можна буде спостерігати за роботою над колекцією Proenza Schouler осінь-зима 2015. «Ми подумали, що Instagram стане відмінною платформою для того, щоб демонстунвати те, що ми придідяємо увагу

ПОДЕЛИТЬСЯ

EN_01092539_0094

Джек Маккалоу і Лазаро Ернандес вирішили започаткувати  новий спосіб  розповіді про створення колекції Proenza Schouler. Для цього своїм медіумом вони обрали соціальну мережу Instagram. Від сьогодні на офіційному акаунті бренду можна буде спостерігати за роботою над колекцією Proenza Schouler осінь-зима 2015. «Ми подумали, що Instagram стане відмінною платформою для того, щоб демонстунвати те, що ми придідяємо увагу до деталей, які часто упускаються традиційними ЗМІ» — вважають представники бренду.

 На даний момент на сторінці Proenza Schouler 341,000 фолловерів, цікаво, наскільки збільшиться їхня кількість після цього проекту?

Mr. Press by John Chamberlain (1961) #regram @juddfoundation Image by @white1977 #juddfoundation #101springstreet #johnchamberlain

A photo posted by Proenza Schouler (@proenzaschouler) on

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).