Незамінних не буває: світ моди втратив найпопулярніший портал style.com

Новости
01.09.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як би сумно це не звучало, але сьогодні — останній день, коли один з найпопулярніших порталів про моду Style.com оновив свій контент. Більш того, якщо ви спробуєте перейти на сайт, більше не побачите улюбленого street-style звіту, новин про моделей або вечірки: мережа автоматично спрямує запит на сторінку спеціального проекту від видання Vogue — Vogue Runway. Це означає,

ПОДЕЛИТЬСЯ

ivify-940x517

Як би сумно це не звучало, але сьогодні — останній день, коли один з найпопулярніших порталів про моду Style.com оновив свій контент. Більш того, якщо ви спробуєте перейти на сайт, більше не побачите улюбленого street-style звіту, новин про моделей або вечірки: мережа автоматично спрямує запит на сторінку спеціального проекту від видання Vogue — Vogue Runway. Це означає, що незабаром Style.com, як і анонсувалося, перетвориться на сайт електронної комерції, а всі покази і звіти відтепер будуть публікуватися на Vogue Runway.

Нагадаємо, що на початку цього року видавничий дім Conde Nast придбав найбільший та, можливо, найвідоміший сайт про моду Style.com, на якому зберігалися архівні колекції всіх брендів за останні 15 років, а також публікувалися звіти з тижнів моди, ексклюзивні інтерв’ю та новини.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).