Прев’ю коллекції OMELYA весна-літо 2016

Новости
25.08.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Перші фото весняно-літньої колекції OMELYA непрозоро натякають, що в прийдешньому сезоні дизайнер продовжить раніше розпочату ним тему неонових вечірок. Натхненний епохою легендарного Studio 54 і стилем його зіркових гостей, Костя Омеля адаптує під власне бачення естетику клубної культури і її атмосферу веселої вседозволеності. В одязі використано напівпрозорі і блискуч тканини, які дизайнер комбінує зі спортивними елементами декору

ПОДЕЛИТЬСЯ

OMELYA_SS16preview_Daria Shapovalova

Перші фото весняно-літньої колекції OMELYA непрозоро натякають, що в прийдешньому сезоні дизайнер продовжить раніше розпочату ним тему неонових вечірок. Натхненний епохою легендарного Studio 54 і стилем його зіркових гостей, Костя Омеля адаптує під власне бачення естетику клубної культури і її атмосферу веселої вседозволеності. В одязі використано напівпрозорі і блискуч тканини, які дизайнер комбінує зі спортивними елементами декору — яскравою неоновою шнурівкою.

Перші луки із колекції прокоментувала Дар’я Шаповалова, яка  знялася у прев’ю в ролі моделі: «Кості самому притаманне міння веселитися, і це у правильній манері відображається на тому, що він створює. Мені подобається, що його речі виглядають сміливими, але не нахабними; відвертими, але не вульгарними; придатними до носіння, але не нудими».

OMELYA_SS16preview_Daria Shapovalova_1

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).