Фестиваль «Аааанімаційне божевілля»: вибір Officiel Online

Новини
21.02.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ

13 анімаційних фільмів, 10 країн, 2 дати показу: 24 і 26 лютого у кінотеатрі «Кінопанорама» усі прихильники мультфільмів, божевілля та божевільних мультфільмів зможуть, нарешті, відвести душу на фестивалі «Аааанімаційне божевілля» від Kyiv International Short Film Festival. У програму увійшли картини, що, за словами організаторів, зовсім не схожі на ті, до яких ми звикли в дитинстві

ПОДЕЛИТЬСЯ

13 анімаційних фільмів, 10 країн, 2 дати показу: 24 і 26 лютого у кінотеатрі «Кінопанорама» усі прихильники мультфільмів, божевілля та божевільних мультфільмів зможуть, нарешті, відвести душу на фестивалі «Аааанімаційне божевілля» від Kyiv International Short Film Festival. У програму увійшли картини, що, за словами організаторів, зовсім не схожі на ті, до яких ми звикли в дитинстві або які ми бачимо по телебаченню. Ми дослідили програму – до речі, ви також можете це зробити – та обрали 5 картин, на які особисто чекатимемо найбільше.

«Панічна атака»

Без названия

Ми знаємо про панічні атаки все: а що, як раптом у цьому басейні причаївся Чужий, а що, як раптом та бабуся у неймовірному стрибку зіштовхне мене на рельси прямо під потяг метро, а чи вимкнула я газ, а чи мій собака правда любить мене, а не хоче перегризти мені горлянку, поки я сплю? Головна героїня короткометражки «Панічна атака» — наш емоційний близнюк, і тому подивитись на її пригоди видається особливо цікавим.

«Пенелопа»

pinkcutspink_still1_300dpi

Дівчина чує дзвінок у двері і розуміє, що в її квартирі – абсолютний хаос. Знайомо? До болю. Як жити, коли ти звикла господарювати над хаосом? Невідомо.

«Лисе майбутнє»

bald future

Проасоціювати себе з головним героєм цієї історії нам значно важче, але емпатія – штука сильна. Отже, персонаж «Лисого майбутнього», як і варто було очікувати, лисий і вчиться не тільки жити із своєю «лисістю», але й усвідомлювати, що далі його чекає те ж саме довго-довго років.

«Кінець»

the end

Український режисер Микита Лиськов створив серію коротких історій про кінець світу – один із наших улюблених сценаріїв. Завжди смішно і цікаво уявляти, як саме може все закінчитись.

«Лісовий король»

animation

Заснована на баладі Йоганна Вольфганга фон Гете «Вільшаний король», ця історія – про те, як хворий хлопчик бачить у лісі Лісового короля, що видається йому водночас і страшним, і  привабливим. В оригіналі Гете доля цього хлопчика складається не дуже райдужно; сподіваємось, у мультфільмі йому пощастить більше.

Квитки можна придбати на сайті concert.ua, а долучитись до події на Facebook — тут.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).