Творче об'єднання ШЩЦ святкує річницю

Новости
30.11.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
2 грудня з нагоди річниці творчого об'єднання ШЩЦ відбудеться концерт-вечірка в арт-центрі Plivka
ПОДЕЛИТЬСЯ
Вперше відвідає Київ Lolina (ex-Inga Copeland) — учасниця культового дуету Hype Williams, одного з найбільш нестандартних проектів в експериментальній електронній музиці останнього десятиліття. Її новий лайв-перформанс будується на синтезі лоу-фай та цифрового звучання, мінімалістичних форм і негармонійних вокальних аранжувань.
Наступним хедлайнером вечора стане яскрава представниця експериментальної клубної сцени Європи, що є частиною берлінського лейблу Janus, і стокгольмський Staycore — Kajsa Andrea Blom, вона ж KABLAM.
Зі своїм сетом виступить продюсер та діджей з Нью-Йорка Matteo Ruzzon aka Madteo, який вже давно зарекомендував себе як фантастичного селектора і музиканта, який постійно експериментує з власним звучанням. Інтереси Madteo находяться на перетині хауса, техно та хіп-хопу, але ними не обмежуються.
У програмі також виступи локальних артистів — Acid JordanAleksei Petrov, av erge, John Object, Konakov, Nikolaienko і Sommer. Діджей-сетами підтримають Raw Unkut i Tofudj. Також з лайвами виступлять L і P з Москви.
Квитки можна придбати за посиланням (Ticket Market).
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).