Культові монограми: Louis Vuitton дебютує колекцією аксесуарів і сумок LV Remix

Новини
28.12.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Повернення улюблених дизайнів
ПОДЕЛИТЬСЯ

Протягом років монограма Louis Vuitton з’являлася в безлічі творчих інтерпретацій. Серед них — Denim («денімова») та Vernis, що стали культовими й бажаними лотами серед колекціонерів. Напередодні Нового року модний дім відроджує ці дизайни в колекції шкіряних виробів, взуття та аксесуарів LV Remix.

Переосмислені айтеми були представлені в кампейні за участю друзів Louis Vuitton. Зокрема, в зніманні з акторкою Фібі Дайневор, відомою за драмою «Бріджертони», Шей Мітчелл, Наною Оу-Ян та Марі-П’єрра Какома, знаною під псевдонімом Лус і Якудза. 

Для довгоочікуваного повернення Louis Vuitton переосмислив власну знакову спадщину, зокрема 2000-х років. Так, колекція Monogram Vernis дебютувала у 2000 році, а Monogram Denim — 2005-го. Нова колекція LV Remix поєднує бажані речі з минулого та оновлені форми з яскравими попкольорами. 

Кампейн демонструє знакові сумки, зокрема Croissant 2002 року з м’якою, округлою формою, доступною у двох розмірах. А також новинки Twist і Capucines, остання з яких має кілька версій: Capucines East-West, Twist West з подовженими каркасами, а також невелику Twist Little для повсякденних та вечірніх образів. Мікроверсії сумок доповнюють колекцію вишуканістю, як-от  Noé, Speedy й Micro Alma. Водночас аксесуари додають елегантності й універсальності: від хустки My Daily Denim до шкіряних браслетів. 

Взуття LV Remix представлене в елегантних і універсальних моделях. Серед них Nina Ballerina та Archlight та босоніжки Helios Espadrille. Не обійшлося без культових кросівок: Neo Run Away, а також Time Out, що включають деталі Monogram Denim або Monogram Vernis. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).