Кендалл Дженнер знялася в зимовому кампейні бренду FWRD

Новини
02.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чи то на активному відпочинку, чи на дозвіллі après-ski Кендалл Дженнер демонструє винятковий стиль. Модель знялася у кампейні бренду FWRD, креативним директором якого вона. На кадрах, знятих в Аспені, американському місті штату Колорадо, Кендалл насолоджується зимовими видами спорту та відпочинком у шале.

Вогняно-червоний комбінезон від Cordova і лижна маска Moncler, синій светр Lemaire зі шкіряними зеленими рукавичками Bottega Veneta стануть ідеальними поєднаннями для стильного активного відпочинку, зокрема катання на сноуборді. Хутряні чоботи Gia Borghini своєю дикістю закликають до прискорення, поєднання з природою крізь стихію вітру на екстремальних видах транспорту. 

Для проведення часу в шале, до прикладу, за святковою вечерею, бренд пропонує вишукані образи з приталеними силуетами. Жакет з гіперболізованими плечими з мініспідницею від Helsa особливо підкреслюють вишукану стилістику après-ski. Шуба зі штучного хутра Tom Ford стала невіддільною складовою зимової естетики. 

 

Читайте також: Плейлист: 10 пісень Френка Сінатри для новорічного настрою

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).