Що всередині: перший флагманський бутик годинників та високого ювелірного мистецтва Chanel у США

Новини
07.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
На П’ятій авеню в Нью-Йорку
ПОДЕЛИТЬСЯ

Chanel відкрив перший флагманський бутик годинників та високого ювелірного мистецтва в США. Він розташувався в історичній будівлі Crown Building на П’ятій авеню — головній вулиці розкоші Нью-Йорку. Такий вибір обґрунтований тісним зв’язком Габріель з Америкою, а також різким підвищенням попиту на дорогоцінні прикраси в країні.

Архітектором бутику виступив Пітер Моріно. Він проектував дизайн магазину Tiffany&Co, що розташовується неподалік від дебютного флагману Chanel. Інтер’єр нового бутику має безліч золотих акцентних деталей, які беруть натхнення з квартири Габріель на вулиці Камбон, 31. Зали магазину прикрашають антикварні меблі, скульптура французького художника Андре Дюбрея, настінні колажі Ю. З. Камі та інкрустований портрет самої Коко.

Усього флагманський магазин складається з п’яти кімнат, чотири з яких є салонами високого ювелірного мистецтвами, а одна —  залою, присвяченій майстерністю створення годинників. У бутику представлять Eternal N°5, ексклюзивну колекцію, доступну для придбання лише в Нью-Йорку, та нову колекцію Lion Solaire de Chanel, одою астрологічному знаку Лева.

«Це відповідальність — гарантувати, що наші годинники та ювелірні вироби відповідають найвищим стандартам. З цього погляду ми — взірцеві гравці. Флагманський магазин — найкращий спосіб висловити це», — ділиться президент Дому в галузі Watches and Fine jewellery, Фредерік Гранжі.

Офіційне відкриття бутику Chanel заплановане на 9 лютого 2024 року.  

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).