Poustovit відзначає 25 років відданості та розвитку української моди в колекції spring-summer – 2024

Тренды
19.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Вічно зелений дух
ПОДЕЛИТЬСЯ

Poustovit представляє нову колекцію spring-summer — 2024, приурочену 25 рокам неустанного пошуку та вдосконалення бренду. Реліз відзначає квінтесенцію естетики бренду та його відданість digital-принтам. Нова колекція поєднує в собі елегантність та жіночість у лаконічному, проте виразному стилі, та вшановує вічно зелений дух Києва, що невтомно відроджується кожної весни, зображений у легендарному принті квітучих каштанів — символі Poustovit, який випромінює надію та відродження.

Цей сезон продовжує традиційні етнічні мотиви бренду та деталізовану графічну вишивку, що додають кожній моделі унікальності, а цупкі жаккардові тканини створюють гармонію форм, надаючи впевненості та стабільності образам. 

Витонченість шовку, доповнена дрібним квітковим принтом, ніжність суконь молочного кольору поєднується з етнічними деталями, застрочками та мереживами, що разом створюють атмосферу легкості та вишуканості, характерну для Poustovit.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).