Born in Ukraine: 4 українські бренди, які допоможуть скласти базовий гардероб

Тренды
19.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Нова добірка L’Officiel Online
ПОДЕЛИТЬСЯ

Редакція L'Officiel продовжує знайомити читачів з українськими брендами. Сьогодні ми публікуємо вже одинадцяту частину нашої щомісячної рубрики Born in Ukraine. За час існування добірки редакція познайомилася з українськими брендами, які мають силу працювати в складних реаліях, вони продовжують створювати красу та ділитися нею з оточуючими.

L'Officiel Online планує і надалі розповідати про якісні продукти, які виробляються на території нашої держави попри загрозу постійних обстрілів і ракетних ударів. Нижче — предмети, які ви можете купувати, аби підтримати внутрішню економіку країни, поповнити свій гардероб та отримати максимум позитивних емоцій.

BuTon by Khrystyna Buniak

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Бренд «BuTon by Khrystyna Buniak» створений, аби надихати жінок бути собою: сміливою, неповторною, харизматичною, вільною. Український бренд з великим трепетом та увагою ставиться до кожної деталі, які підкреслюють жіночність, витонченість та силу. BuTon by Khrystyna Buniak використовує натуральні італійські тканини та фурнітуру. Знакові та впізнавані елементи – корсетні лінії, які навіть в обʼємних оверсайз виробах створюють відчуття витонченості, а перевагою виробництва бренду є особистий підхід до кожного клієнта та пошиття за індивідуальними мірками.

«Ми присвятили нашу колекцію U’re UNIQUE DROP |ʼ24 неймовірним жінкам! Несамовито сильна, але така тендітна і жіночна. Розумна, цілеспрямована, наполеглива, але така ніжна і чуйна. Палка, грайлива, сексуальна, але така зворушлива і загадкова. Стильна, сучасна, непередбачувана, але така постійна і справжня. Кожна така унікальна та незрівнянна!» - ділиться засновниця бренду Христина Буняк.

VEM VET

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український slow fashion бренд VEM VET atelier був заснований у 2016 році з метою створювати речі поза часом, акцентуючи увагу на вивірених  лініях лекал, зручній вільній посадці, якісних тканинах та лаконічних функційних дизайнах. Для того, щоб речі дарували комфорт та впевненість, підтримували та захищали від холодних вітрів, дощів, спеки або поганого настрою.

Маючи лінійку регулярних моделей, бренд щосезону доповнює їх новими та вдосконалює. В цьогорічний лінійці spring outwear – комфортні міські костюми, які складаються з курки та брюк карго у кольорі вершкового масла, лісовому зеленому та чорному; водовідштовхувальні тренчкоти трансфомери, які складаються з вкороченого жакету та міді жилету, короткі тренчкоти в трьох кольорах та максі тренчкоти А-силуету з преміального змішаного котону, повністю водонепроникні з додатковою деталлю - шарфом, який теж можна носити окремо. А також бестселери шкряні тренчкоти в шоколадному та чорному відтінках.

VEM VET atelier – про турботу про себе, про відповідальність, про власний свідомий виріб того, що подобається. Про мінімалізм, комфорт та функцію. Про чисті лінії та простоту.

EUFORIA

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

EUFORIA – це естетика, яка відрізняється своєю бездоганністю та непідвладністю часу. Бренд перетворює класичну елегантність у сучасний шик, який підкреслить жіночу неповторність. Кожен виріб відображає пристрасть до деталей, які роблять образ вишуканим та бездоганним.

Нова колекція Retro Style відзначається елегантністю, стриманістю та часомірною привабливістю. До неї ввійшли класичні сарафани та костюми зі спідницями, витончені сукні, які надають аутентичного шарму кожному образу. Така колекція є ідеальним вибором для тих, хто цінує класику та хоче виразити свій індивідуальний стиль через моду.

IRARO

 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нова колекція бренду irAro SS’24 – про правду й самовираження в світі, де наші справжні обличчя часто сховані під маскою ідеальності. Одяг колекції створено з єдиною метою: дати жінці можливість показати себе справжню. У кожній речі - лише істина. Без прикрас, масок, ілюзій та бажання відповідати чужим стандартам. Стислі лінії виробів зроблять жіночий образ не лише стильним, а насамперед унікальним.

У колекції irAro SS’24 надійно оселилися класичні маскулінні костюми з вовни, а також майки та футболки з об’ємними плечима, вив’язані з м’якої нитки альпаки. Влучним завершенням образу стане неординарний тренч із вовни, виконаний в єдиному розмірі, з металевими деталями на комірі та додатковою планкою на спині.

Все в рівних пропорціях: лаконічне, жіночне та зручне. Жодних зайвих речей і деталей – лише те, що потрібно для відкриття свого справжнього "Я".

«Не треба доводити світу, ким ви є. Гардероб від irAro розповість про вас сам», – ділиться бренд.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).