Огляд колекцій першого дня MBOFD: ASKOTAXIST, LA MARQUE by Anastasiya, Palson Kifot

Новини
23.06.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

На Mercedes-Benz Odessa Fashion Days 2015 було презентовано 12 нових круїзних колекцій. Пропонуємо розглянути в деталях колекції першого дня, а також дізнатися, чим надихалися дизайнери при їх створенні. ASKOTAXIST Бренд ASKOTAXIST працює в мінімалістичному стилі і для своїх речей використовує лише білий і чорний кольори. В їх колекціях ви легко знайдете базові речі для свого

ПОДЕЛИТЬСЯ

250 копия

На Mercedes-Benz Odessa Fashion Days 2015 було презентовано 12 нових круїзних колекцій. Пропонуємо розглянути в деталях колекції першого дня, а також дізнатися, чим надихалися дизайнери при їх створенні.

ASKOTAXIST

Бренд ASKOTAXIST працює в мінімалістичному стилі і для своїх речей використовує лише білий і чорний кольори. В їх колекціях ви легко знайдете базові речі для свого літнього гардеробу: бавовняні шорти, футболки та сукні. Фішкою дебютної колекції ASKOTAXIST стали легкі дощовики, котрі знадобляться в подорожі, а також декоративні маски.

L`Officiel 007

Влад Пащук, дизайнер AXSOTAXIST

Спочатку наша команда позиціонувала себе в ролі графіті-райтерів, і ми не хотіли показувати свої обличчя. Так і з’явилася ідея створення масок, які допомагали їх приховати. Вже в процесі розвитку бренду маски стали нашою фішкою і ми вирішили підкреслити це в колекції. Сьогоднішнє шоу можна назвати дебютом, адже ми перший раз представляємо колекцію на подіумі. В основному використовуємо чорно-білі кольори і працюємо в стилі мінімалізм. Ми не використовуємо принти, але робимо патерн на речах. Як ви могли помітити, основний акцент ми робимо на чоловічі речі, але жіночий одяг також присутній.

 

LA MARQUE by Anastasiya

501 копия

Анастасія Нестеренко, дизайнер бренду LA MARQUE by Anastasiya, спеціалізується на пошитті моделей одягу та сумок на замовлення. В її круїзній колекції домінують три кольори: білий, синій та червноий. Саме ці кольори асоціюються у дизайнера з відпочинком та мандрівками. Для круїзу бренд LA MARQUE by Anastasiya пропонує надягати легкі топи, брюки-кльош та двосторонні жилети.

L`Officiel 004

Анастасія Нестеренко, дизайнер La Marque Anastasiya

У нас є декілька базових моделей речей, які ми повторюємо з колекції у колекцію, але кожного разу видозмінюємо в залежності від сезону та теми. Це ті моделі, котрі полюбили наші клієнти, наприклад, двосторонні жилетки. Знакова річ в круїзній колекції — синє плаття з замшевих пелюстків. Кожна пелюстка вирізалася вручну.

 

Palson Kifot

mercedes_fashion-16

Анна Бондаренко, в минулому — скрипачка, а віднедавна — дизайнер, заснувала власний бренд Palson Kifot всього рік тому. Марка відрізняється незвичайною концепцією — поєднанням класичної музики і геометричних фігур. Натхненням для круїзної колекції стала класична рок-композиція Led Zeppelin «Kashmir». На сукнях, футболках, шортах та літніх халатах Анна розмістила геометричні фігури чорного, білого, синього та червоного кольорів.

mercedes_fashion-38

Анна Бондаренко, дизайнер Palson Kifot

Концепція нашого бренда базується на трьох принципах: класична музика, геометричність та елітний трикотаж. Ця колекція сприсвячена пісні Led Zeppelin «Kashmir». Ми хочемо показати нашим клієнтам, що ми — поціновувачі  гарного року, і вважаємо його класикою.

 

Фото: Тетяна Назатін, Марина Гудилина

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).