Огляд колекцій другого дня MBOFD: Follow by Anns, Giaterie, Sundari

Новости
23.06.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Follow by Anns Ці дівчата не з чуток знають, що таке робота в парі, адже створювати колекції вони вирішили удвох. «Ми розуміємо один одного з напівслова, це якийсь зв’язок, як між рідними людьми», — діляться новоспечені дизайнери з L`Officiel online. Що стосується безпосередньо колекції, то вона видалася по-літньому повітряною і легкою. Хвилясті сукні з  натуральних

ПОДЕЛИТЬСЯ

показ 21.05.15  (15)

Follow by Anns

Ці дівчата не з чуток знають, що таке робота в парі, адже створювати колекції вони вирішили удвох. «Ми розуміємо один одного з напівслова, це якийсь зв’язок, як між рідними людьми», — діляться новоспечені дизайнери з L`Officiel online. Що стосується безпосередньо колекції, то вона видалася по-літньому повітряною і легкою. Хвилясті сукні з  натуральних матеріалів та трендові в цьому сезоні сукні-сорочки будуть чудово виглядати на тлі блакитного моря.

показ 21.05.15  (20)

Аня Димитрова и Аня Карпушева, дизайнери бренду Follow by Anns

Нас надихає літо, надихає те, що ми відчуваємо віддачу від людей. Хотілося б зробити акцент на тому, що кожну з представлених речей можна одягти як разом з підбором, так і з босоніжками на низькому ходу. Створюючи колекцію, ми використовували такі матеріали, як льон, легкий джинс, батист і бавовна. Ми вважаємо, що вони ідеально підходять для спекотного літа.

 

Giaterie

показ 21.05.15  (47)

Як в архітектурі основоположною тріадою є міцність, практичність та краса, так у колекціях бренду Giaterie все будується на гармонії, пропорціях та графіці. Ми недаремно згадали про цей напрям у мистецтві, адже дизайнер Наталія Музиченко за освітою  архітектор, і дуже часто надихається геніями архітектури, намагаючись перенести це в колекції. Представлена колекція resort 2016 порадує дівчат, які прагнуть поєднати в одному вбранні комфорт і грацію.

показ 21.05.15  (51)

Наталя Музиченко, дизайнер бренду Giaterie

Це не той мінімалізм, що заперечує жіночу сутність, наші речі досить плавні та легкі. Ми орієнтовані виключно на якісні тканини і виробництво. Наприклад, в цій колекції ми використовували різні види ламінованих тканин.

 

Sundari

показ 21.05.15  (64)

Ми цілком погоджуємося зі словами дизайнера бренду Оксаною Савицькою: «Міжсезонна колекція resort 2016 про жіночність, тому що мені дуже хочеться одягнути сучасну жінку. На мій погляд, вона занадто роздягнена останнім часом, і я бачу, в якому захваті прибувають чоловіки, коли бачать жінку в сукні». Дійсно, колекція вийшла дуже повітряною і простою, а ми, в свою чергу вже закохались у кюлоти, які є абсолютним must-have цього літа.

показ 21.05.15  (67)

Оксана Савицька, дизайнер бренду Sundari

Зазвичай влітку ми використовуємо натуральні тканини, бо я не можу відмовити собі та клієнтам в цій примсі. У цьому сезоні ми відмовилися від шкіри, незважаючи на те, що в попередніх колекціях її часто використовували. Справа в тому, що я уявила, скільки тварин страждає заради цього, і зрозуміла, що більше ніколи не буду використовувати натуральну шкіру в своїх колекціях. Я помічаю, що, коли жінка виглядає жіночно, оголивши лише якийсь маленький шматочок спини або плечей, це дуже романтично та у чоловіка з’являється шанс пофантазувати. Мене це надихає.

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).