Відбулася презентація ілюстрацій Давида Чичкана до кодексу про адміністративні правопорушення

Новини
05.03.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
В Port Creative Hub
ПОДЕЛИТЬСЯ

У Києві відбулася закрита презентація ілюстрацій, які Давид Чичкан створив до Кодексу про адміністративні правопорушення від видавництва «Основи».

«Читачеві може видатися несподіваною ідея ілюструвати збірку законів, але нам ця книга здалася ідеальною для візуального оформлення, – каже куратор проекту і арт-директор «Основ» Анна Копилова. Кожна стаття – це закінчений драматургічний твір з зав’язкою, кульмінацією і розв’язкою. Перед художником стояло завдання цікаво і критично інтерпретувати сюжети статей. Я вважаю, що Давид впорався на всі 100. Взагалі, він чудовий художник, нам дуже пощастило мати можливість співпрацювати з ним!»

Місцем для проведення вечірки-презентації обрали Port Creative Hub. Організатори доклалимаксимум зусиль, щоб зробити захід безпечним: презентація була закритою, гостей запрошували за списком, на вулиці та в середині приміщення перебувала охорона. Підвищений рівень безпеки викликаний минулорічними подіями на виставці Давида Чичкана «Втрачені можливості», коли праворадикали знищили всі роботи художника. Експозиція втілювала авторський погляд на події Майдану та його наслідки.

«Я працював над ілюстраціями до Кодексу кілька місяців. Для мене це новий досвід, я не зовсім задоволений своєю роботою, бо не зробив всього, що задумав. Мені сподобалося те, що читання чергується з малюванням. Я з задоволенням продовжу пробувати себе в ілюстраторській справі. Дякую видавництву «Основи» за запропоновану можливість», - каже Давид Чичкан.

На вечірці можна було придбати ілюстрації автора. Основна техніка виконання робіт – графіка аквареллю.

Книжка «Адміністративний кодекс України» з ілюстраціями Давида Чичкана була видана у січні.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).