«Будь в тренді»: спільний проект L'Officiel Online та сервісних центрів МВС

Искусство
06.06.2018
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Нещодавно сервісні центри МВС запустили нову ініціативу: онлайн-порадник для тих, хто вперше отримуватиме посвідчення водія. На сайті можна знайти всю необхідну та корисну інформацію – поради щодо підготовки до здачі тесту, список автошкіл тощо.

«Ми хочемо бути зрозумілими та корисними, надавати якісний державний сервіс. Особливо це непросто з послугами, які роками вважалися складними та корумпованими, а непоінформованість цьому лише сприяла. Онлайн-інструкція для тих, хто хоче сісти за кермо, – це необхідний інструмент, який підсумовує ті зміни, що відбулися в площині іспитів з ПДР за останній рік, і покроково пояснює, що потрібно зробити», – розповідає керівник комунікацій Головного сервісного центру МВС Інга Вишневська.

Разом із сервісними центрами ми вирішили розповісти про тренди у здачі екзаменів на посвідчення водія. Сьогодні вже не модно давати хабарі або користуватись знайомствами, щоб швидше отримати посвідчення, – зараз круто вчитись, вивчати правила та не порушувати їх. А для того щоб вам легше було запам’ятати ці тенденції, ми поєднали їх із таблицями інституту кольору Panton. Тож дивіться, вивчайте та керуйте машиною свідомо!

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).