Дивіться: Тизер фільму "Віддана" за мотивами роману Софії Андрухович

Новини
28.03.2019
ПОДЕЛИТЬСЯ
Екранізація книги "Фелікс Австрія"
ПОДЕЛИТЬСЯ

Кінокомпанія FILM.UA представила перший тизер фільму “Віддана”, що створюється за мотивами роману "Фелікс Австрія" Софії Андрухович.

Події стрічки починаються у 1868 році в Станіславові. Доктор Анґер втрачає в пожежі дружину, але  вдається врятувати двох дівчат рідну доньку Аделю і доньку хатніх робітників Стефанію, яких потім виховує разом. Дівчата виростають і через 25 років намагаються з'ясувати, хто вони одна одній: сестри та подруги чи служниця та господиня.

"У тизері хотілося познайомити глядачів із майбутньою атмосферою фільму, його настроєм і, звісно, світом головної героїні. Де реальність та ілюзія сплелися у щільний клубок, який несила розплутати зсередини", – розповідає режисерка фільму Христина Сиволап.

Спеціально для тизера Євген Філатов (The Maneken) написав нове аранжування композиції “Човен”, а вокалістка гурту “Один в каное” Ірина Швайдак – нову вокальну партію.

"Ці кадри дуже приємно дивитись, вони ніжні і чуттєві. Сподобались кольори і делікатність. Тизер інтригує і багато обіцяє: протягом хвилини перед нами постає заманливе запрошення у світ особливих стосунків, у чарівну реальність, – поділилася Софія Андрухович, авторка роману, який у 2014 році отримав премії “Книга року ВВС”, “ЛітАкцент” та особливу відзнаку “Форуму видавців” у Львові. – Музичний супровід став несподіванкою, але я негайно відчула, наскільки вдалим є вибір. По-перше, текст написаний Іваном Франком наприкінці 19 століття – тобто приблизно в час розгортання дії сюжету "Відданої". По-друге, текст про буремність, непевність і непередбачуваність людського життя, про відносність нашого існування перегукується з історією головної героїні Стефанії Чорненько”.

Головні ролі у фільмі виконають Маріанна Янушевич, Алеся Романова та Роман Луцький. Зйомки картини розпочнуться у квітні, а в широкий прокат “Віддана” вийде на початку 2020 року.

Читайте також: Київський Річковий вокзал оголосив конкурс для художників

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).