Михайло Казінік проведе конференцію «Бізнес як мистецтво» в Fedoriv Hub

Герои
13.09.2019
"Я всім кажу, що коли ви будуєте бізнес, не забувайте про емоційну систему"
ПОДЕЛИТЬСЯ

30 жовтня в Fedoriv Hub відомий музикант, викладач Драматичного інституту Стокгольма і Вищої школи бізнесу Скандинавії, експерт Нобелівського концерту Михайло Казінік вперше в Україні, а саме в Києві проведе конференцію під назвою «Бізнес як мистецтво».

У рамках зустрічі з українськими бізнесменами Казінік підніме питання, чи можна взагалі розвинути в собі парадоксальне мислення, які музичні таємниці можуть стати корисними для особистостей, чий бізнес вже є успішним, а також як велика музика може розвинути ваше бізнес-мислення.
Тільки бізнес та менеджмент не дозволяють помилок. Бо бізнес-мислення - це безперервний ланцюг логічних, соціальних, стратегічних зв'язків і понять. Це постійно напружена увага в цілому і до деталей.

Такі музично-просвітницькі конференції для бізнесової еліти Михайло Семенович проводить по всій Європі протягом 25 років. Його концепцію вже перевірили на собі топ-менеджери великих компаній в Данії, Норвегії, Фінляндії та Швеції. Однак в нашій країні подібний захід відбудеться вперше.

За словами Михайла Казініка, саме світ мистецтва є тим унікальним джерелом натхнення усіх, і особливо для тих, чиє життя пов’язане з бізнесом.

У першу чергу, конференція розрахована на керівників компаній та топ-менеджерів, чия робота полягає у створенні нового. Також зустріч буде корисна для тих, хто хоче підвищити мотивацію до досягнення поставлених цілей, або вивести свою роботу та роботу своєї команди на більш високий рівень.

Михайло Казінік – відомий мистецтвознавець, письменник, поет, режисер, а ще викладач Драматичного інституту Стокгольма і Вищої школи бізнесу Скандинавії, експерт Нобелівського концерту.

«Я всім кажу, що коли ви будуєте бізнес, не забувайте про емоційну систему, адже від неї безпосередньо залежить ваш загальний стан. Тобто, в кінці будь-якого проекту повинна бути саме естетична мета. А не тільки ідея заробити великі гроші. Якщо бізнесмен ставить перед собою вищу мету естетичну, то я запевняю, що в цьому випадку він, без сумніву, отримає прибуток. Тому що тут працюють вищі сили законів рівноваги», – розповідав культуролог в нещодавньому інтерв’ю Андрію Федоріву.

Зустріч пройде 30 жовтня в Fedoriv Hub. Тривалість конференції – 2,5 години.

Кнопка для купівлі білетів, а також kontramarka.

 

Дивіться також: Презентація проекту «Класика майбутнього» у Національному музеї Тараса Шевченка

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).